anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

dropshipping a jakosc sprzedazy

SklepikNaMedal
#1 Nowicjusz#

Sluchajcie robie dropshipping prosto z innej platformy odrazu do klienta z allegro,kazdy klient z allegro kupuje przez SMART ale do przewoznika zewnetrznego nie da sie wkleic adresu email osoby kupującej z allegro(support mi tak napisal zeby allegro widzialo numer przesylki musi byc podany email przewoznikowi XD) co za tym idzie mimo dodania numeru sledzenia paczki mimo ze dotarly system widzi jako niedostarczone w 1 dzien minus 300 punktów jakosci sprzedazy,support rozklada ręce dodam ze kumpel robi dokladnie to samo przez 2.5 roku juz ma dokladnie takie same ustawienia jak moje i nie musi podawac maila osoby kupujacej i normlanie mu szczytuje numery wysylek. Pomocy

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

Client:44052296
#21 Demiurg#

@SklepikNaMedal dobrze rozumiem. Kupujesz u konkurencji podając do wysyłki dane twoich kupujących?

Czy masz umowę z hurtownią?

oznacz moderatorów

SklepikNaMedal
#1 Nowicjusz#

Podaje tylko paczkomat bez danych personalnych ,jak mowie kolega dziala tak ponad 2 lata i wszystko dziala .

oznacz moderatorów

SklepikNaMedal
#1 Nowicjusz#

Hej,
Moj problem wyglada następująco jestem dropshippingowcem i teraz zalozylem konto firmowe i chcialem dzialac rowniez na allegro .
W Pierwsze 1-2 sprzedalem 11 rzeczy,ludzie wybrali dostawy SMART (cala 11) ,kupilem produkty na **piiip**ie,dodalem numery sledzenia do zamowien kazdy dostal przesylki na czas nawet dostal maile z numerem sledzenia i kazda z osob odebrala swojego przesylki - > wchodze na 2 dzien -300punktów w jakosci sprzedazy wszystkie 11 zamowien nie dostarczone na czas.SUpport allegro nie moze pomoc niby musilabym podac maila **piiip**owi a jak sie zamawia na **piiip**ie nie ma mozliwosci wpisania maila osoby kupujacej.
Sprzedawac bez opcji SMART mija sie z celem bo support mi odpisal ze moge dac "Dostawa przez sprzedjacego" wtedy nie trzeba nic kombinowac z tym mailem. Dostalem nawet komentarz od uzytkownika ze przesylka doszla przed czasem haha.Paczek nie mam zamiaru przepakowywac u siebie i tracic na to czasu co jest glupota + klient bedzie miec paczke 2 dni pozniej.
MAM KOLEGE ktory prowadzi sklep(ponad 2 lata ma 20 zamowien dziennie) i robi dokladnie to samo 99% placi SMART on wysyla paczki bezposredni z **piiip**a bez podawania maila ani nic i wszystko mu działa wystarczy ze dodaje numery sledzenia paczek do zamowien i nie dostaje zadnyhc punktow ujemnych w jakosci..

POMOCY KOCHANI !

oznacz moderatorów