Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
17342232176
Link do poprzedniej oferty sprzed auto wznowienia, nic zmieniane nie było.
@Syrena_zT @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
@AnnaG-Antyki Za słowo "sprzedam"? 😂
Połowa kolekcjonerskich sprzedawców tak opisuje. Mam napisać, że tylko pokazuję i nie sprzedaję??? To śmieszne. Na pewno opłaca mi się zachęcać do zakupu poza Allegro oszczędzając te 2.50 i proponując za to droższą przesyłkę.
Wydawca : Absolutnie fantastyczne - Gorzów Wlkp
@AnnaG-Antyki usuń proszę te zdjęcia, na których widoczne są dane kontaktowe. Wiem, że nie są to Twoje dane kontaktowe, tylko część gazety, którą sprzedajesz, ale nie powinny być widoczne w ofercie.
Znaczy się nie wolno dawać zdjęć tylnej części okładki z adresem wydawnictwa?
Ps. pierwsza strona ta zawierająca numer wydania i ilość wydanych egzemplarzy też zwykle zawiera dane kontaktowe wydawnictwa. A jest to bardzo ważna strona dla kolekcjonerów. I nie tylko. Za nią też zaczniecie usuwać? Więc jak klienci mają zobaczyć co kupują? @Syrena_zT @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
@la_nika To jakaś paranoja. Prawie każda książka (lub czasopismo) ma wydrukowane dane wydawcy
Obstawiam algorytmy sprawdzające zdjęcia. Na kliku są dane do kontaktu np. telefon email
@AnnaG-Antyki @la_nika - allegro ponownie łamie polskie prawo, a w szczególności ustawę konsumencką - sprzedawca ma obowiązek (klauzule informacyjne) opisać prawidłowo produkt - dotyczy to także zdjęć
stopka wydawnicza to najważniejsza część do podawania przy prezentacji publikacji
pierwsza strona ta zawierająca numer wydania i ilość wydanych egzemplarzy też zwykle zawiera dane kontaktowe wydawnictwa.
zgłoś do uokik systemowe łamanie praw konsumentów, opisz swój przypadek - serwis uniemożliwia Ci podawanie kluczowych informacji
opisywano tutaj przypadek wydawnictwa alfa i allegrowego traktowania marek i producentów
@AnnaG-Antyki jeszcze to wyjaśniam, ale odpowiedź otrzymam dopiero jutro.
Dam znać, gdy tylko dowiem się czegoś więcej na ten temat.
Na razie muszę poprosić Cię o cierpliwość.
@la_nika @RED @AnnaG-Antyki Czy naprawdę boty Allegro "myślą" że wydawnictwo wciąż sprzedaje egzemplarze sprzed 25 lat?
@TomBanknoter było to działanie automatyczne, więc czekam na odpowiedź od człowieka, wtedy wszystko stanie się jasne.
@la_nika Zawsze myślałem, że roboty stworzono po to, żeby ułatwiać pracę ludziom 😋