anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Pomyłkowo zwrócona zapłata

E-Fashion2023
#9 Pomysłodawca#

Dzień dobry, klient kupił dwie sztuki z czego zwrócił jedną a ja przez pomyłkę zwróciłem zapłatę za dwie sztuki, co robicie w takiej sytuacji? Da się to jakoś odkręcić jeszcze?

oznacz moderatorów
7 ODPOWIEDZI 7

kostas11
#21 Demiurg#

@E-Fashion2023 napisać do klienta, podać numer konta i poprosić o zwrot, jak będzie opór to zgłaszasz przywłaszczenie, puka dzielnicowy i jest obciach 😄

Przez allegro nie cofniesz tego 😞

________
Κώστας
oznacz moderatorów

Client:35386082
#15 Entuzjasta#

Napisz do klienta, że musi oddać Tobie te pomyłkowo wysłane mu pieniądze, bo mu się nie należą. Jakiś paragraf jest na to o bezpodstawne wzbogacenie czy coś. Ale zacznij od uprzejmego poproszenia 🙂
Podaj swoje konto, nie przepuszczaj tego przez Allegro ponownie, bo będzie problem z prowizją. 

oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#17 Koryfeusz#

@E-Fashion2023  możesz liczyć na uczciwoścć kupującego, ale może Allegro ma jakieś mechanizmy pomylonego zwrotu 🤔

@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@E-Fashion2023 Widzę, że wszystkie wczorajsze zwroty środków zostały już zrealizowane. Czy kontaktowałeś się w tej sprawie z klientem? Proszę, podaj numer zamówienia, o które chodzi. 

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Trendy-Sport
#8 Zapaleniec#

Podaję numer zamówienia 2491c230-31b1-11f0-a82c-abc30fb8aec6 

Jeśli chodzi o kontakt wczoraj wysłałem wiadomość SMS z racji że było dość późno ale dzisiaj skontaktuje się telefonicznie. 

oznacz moderatorów

E-Fashion2023
#9 Pomysłodawca#

Oczywscie dotyczy tego konta, nie przelogowałem się w allegro gadane. Pozdrawiam

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@E-Fashion2023 Przykro mi, ale zwrot został zrealizowany, więc nie możemy już nic zrobić. W razie potrzeby napisz do nas przez formularz, a doradca wesprze Cię w kontakcie z klientem. 

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów