anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Powie mi ktoś ile trzeba czekać za pakietem powitalnym? Niby do dwóch dni a mineło już więcej.

David-Instalacje
#7 Wielbiciel#

Czekam na pakiet powitalny. Na początku jakoś tametego tygodnia zostało wszystko zaakceptowane i dalej pakietu nie ma.

oznacz moderatorów
7 ODPOWIEDZI 7

Sa_nova
Moderatorka
Moderatorka

@David-Instalacje Widzę, że Twoje konto nie zostało zakwalifikowane do Programu Powitalnego dla nowych firm, ponieważ według naszych danych jest ono powiązane z innym kontem firmowym w Allegro. 

oznacz moderatorów

David-Instalacje
#7 Wielbiciel#

W sensie jakim koncie jak to moje pierwsze na ten NIP?

Sprecyzujcie to trochę. Dlaczego mi zostało odmowione.

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@David-Instalacje poproszę zespół o wyjaśnienie tej sytuacji i wrócę do Ciebie z informacjami. 

Ola
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

David-Instalacje
#7 Wielbiciel#

Czekam za odpowiedzią. Skoro nigdy nie miałem Allegro to trochę dziwne, że jest powiązane według was z innym kontem. 

oznacz moderatorów

Monika__L
#16 Inspirator#

Może ktoś założył konto na twoje dane

wczoraj ktoś tu o tym pisal

pp drugie widać że oni to włączają dopiero jaką je ktoś upomni/ były już też takie wątki 

oznacz moderatorów

David-Instalacje
#7 Wielbiciel#

Nie mam pojęcia. Ale jako nowy sprzedawca. Konto moje zostało zweryfikowane pozytywnie. 

Tak się chwalą jaki pakiet to nie jest a później nie dają go wcale bo jest wymyślone, że mam powiązane konto skoro jestem pierwszy raz na Allegro. @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@David-Instalacje wyjaśniłam już tę sytuację i przyznaliśmy pakiet powitalny na Twoim koncie, więc 27.11. 2024 po godzinie 12:00 w Centrum zniżek będziesz mógł go zaakceptować, a następnie z niego korzystać. 

Ola
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów