Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czekam na pakiet powitalny. Na początku jakoś tametego tygodnia zostało wszystko zaakceptowane i dalej pakietu nie ma.
@David-Instalacje Widzę, że Twoje konto nie zostało zakwalifikowane do Programu Powitalnego dla nowych firm, ponieważ według naszych danych jest ono powiązane z innym kontem firmowym w Allegro.
W sensie jakim koncie jak to moje pierwsze na ten NIP?
Sprecyzujcie to trochę. Dlaczego mi zostało odmowione.
@David-Instalacje poproszę zespół o wyjaśnienie tej sytuacji i wrócę do Ciebie z informacjami.
Czekam za odpowiedzią. Skoro nigdy nie miałem Allegro to trochę dziwne, że jest powiązane według was z innym kontem.
Może ktoś założył konto na twoje dane
wczoraj ktoś tu o tym pisal
pp drugie widać że oni to włączają dopiero jaką je ktoś upomni/ były już też takie wątki
Nie mam pojęcia. Ale jako nowy sprzedawca. Konto moje zostało zweryfikowane pozytywnie.
Tak się chwalą jaki pakiet to nie jest a później nie dają go wcale bo jest wymyślone, że mam powiązane konto skoro jestem pierwszy raz na Allegro. @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
@David-Instalacje wyjaśniłam już tę sytuację i przyznaliśmy pakiet powitalny na Twoim koncie, więc 27.11. 2024 po godzinie 12:00 w Centrum zniżek będziesz mógł go zaakceptować, a następnie z niego korzystać.