Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Otrzymałem e-mail od allegro Prośba o wycofanie oferty z licytacji przez kupującego. Licytujący przebił ofertę, podał powód "Po sprawdzeniu okazało się , że posiadam już ten tom klasera. ". Zgodziłbym się na anulację, ale osobie która niżej licytowała wysłałem już towar. Nie mam nawet jak skontaktować się z użytkownikiem proszącym o anulację.
Poczekam do zakończenia, może Ktoś przebije ofertę, jeżeli nie zostanie mi pobrana prowizja od sprzedaży [pewnie będę musiał pisać o zwrot]. Wygląda na to, że licytujący nie jest już zainteresowany zakupem.
Proszę o poradę
Adam
Studencik 1974
A skąd miałeś dane klienta do wysyłki skoro licytacja się nie skończyła? Na AL nie ma możliwości odwoływania ofert ,są tylko na normalnym Allegro.
Inne aukcje już się zakończyły, transakcja została sfinalizowana. Sprzedaż na allegro [nie lokalnie].
Na normalnym Allegro to licytujący pisze prośbę o odwołanie oferty a ty możesz ale nie musisz to zatwierdzić.
Jak anuluję i spełnię prośbę tego licytującego zostanie mi osoba która zalicytowała pierwsza. Dylemat i ból głowy na początku przygody sprzedaży 🙂
Dziękuję za pochylenie się nad problemem 🙂 Pozdrawiam Adam