- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednią zawartość
Otrzymałem e-mail od allegro Prośba o wycofanie oferty z licytacji przez kupującego. Licytujący przebił ofertę, podał powód "Po sprawdzeniu okazało się , że posiadam już ten tom klasera. ". Zgodziłbym się na anulację, ale osobie która niżej licytowała wysłałem już towar. Nie mam nawet jak skontaktować się z użytkownikiem proszącym o anulację.
Poczekam do zakończenia, może Ktoś przebije ofertę, jeżeli nie zostanie mi pobrana prowizja od sprzedaży [pewnie będę musiał pisać o zwrot]. Wygląda na to, że licytujący nie jest już zainteresowany zakupem.
Proszę o poradę
Adam
Studencik 1974
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
A skąd miałeś dane klienta do wysyłki skoro licytacja się nie skończyła? Na AL nie ma możliwości odwoływania ofert ,są tylko na normalnym Allegro.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
Inne aukcje już się zakończyły, transakcja została sfinalizowana. Sprzedaż na allegro [nie lokalnie].
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
Na normalnym Allegro to licytujący pisze prośbę o odwołanie oferty a ty możesz ale nie musisz to zatwierdzić.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
Jak anuluję i spełnię prośbę tego licytującego zostanie mi osoba która zalicytowała pierwsza. Dylemat i ból głowy na początku przygody sprzedaży 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
Dziękuję za pochylenie się nad problemem 🙂 Pozdrawiam Adam