Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Mam taki problem. Sprzedaję bzdety z gry. Jest sobie 7 serwerów, więc często każdy przedmiot jest wystawiany 1x na każdy serwer. I teraz tak próbowałam podpinać to do jednego katalogu. Wyszła lipa stulecia. Po pierwsze mogę tylko 5, a resztę i tak musiałam dać do innego katalogu. Po 2-gie klienci się mylili, żalili że np jak szukają na Dolinę to system podstawia im zły serwer. Ładnych kilka zwrotów z tego tytułu musiałam robić... Dobrze, że to grupa kupujących najmilszych na całym Allegro i obyło się bez nerwów:)
Teraz każdy serwer wystawiam w oddzielnym katalogu, przykładowo mam:
- The Settlers Online futbolówki piłki Czarci Gaj
- The Settlers Online futbolówki piłki Złota Góra
- The Settlers Online futbolówki piłki Nowy Świat
- The Settlers Online futbolówki piłki Nowa Ziemia
- The Settlers Online futbolówki piłki Kolonia
- The Settlers Online futbolówki piłki Słoneczny Gród
- The Settlers Online futbolówki piłki Dolina Odkrywców - To sobie miałam ale ktoś mi usunął katalog zdjął ofertę i grozi punktami. To przepraszam do czego ja mam ten serwer podpiąć, nie ma innego na futbolówki na Dolinie?
"Twoja oferta 17638235830 została zakończona, ponieważ odłączyliśmy ją od produktu z Katalogu produktów Allegro. Ze względu na naruszenia regulaminu Allegro i/lub przepisów prawa, nasze automatyczne systemy znalazły i usunęły Twoją ofertę na wszystkich rynkach, na których była dostępna. Jeśli w Twojej ofercie były opcje promowania, zakończyliśmy je. Poniżej znajdziesz szczegółowe informacje.
Informacja o naruszeniu
Twoja oferta straciła połączenie z Produktem. Zgodnie z regulaminem (rozdział II, artykuł 3.8), takie oferty są automatycznie kończone. Możesz połączyć ofertę z poprawnym Produktem i wystawić ją ponownie. Jeżeli odpowiedni Produkt nie istnieje w ramach wskazanej kategorii lub marki, możesz dodać propozycję tego Produktu za pomocą funkcjonalności Allegro, na zasadach określonych w Załączniku nr 10 do Regulaminu."
Do czego ja mam teraz tę ofertę podpiąć? Pewnie z braku laku spróbuję do ostatniego katalogu tego bez nazwy serwera. Ale to jest źle. Klienci się w ten sposób mylą przy zakupach i nie da się w ten sposób podpiąć wszystkich serwerów... Tak może zrobić ktoś sprzedający tylko na części serwerów. Nauczcie Wasze boty rozróżniać serwery, bo futbolówki Dolina Odkrywców o nie jest ten sam towar co futbolówki Czarci Gaj... A takich bzdetów po 7x każdy mogę nawet dzisiaj wystawić kilkadziesiąt rodzajów. Co się wtedy stanie jak zaczniecie mi grzebać w serwerach? Już kiedyś mi dosłownie po nocach je przepinaliście, dlatego podpinałam do jednego wspólnego co się dało... Jednak to sprawia że klienci się wkurzają, bo mylą się wtedy często...
Jak to ogarnąć???
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@AnnaG-Antyki W tej sytuacji najlepiej tworzyć nowy produkt w Katalogu podczas wystawiania oferty. Czy tak próbowałaś robić?
Sorki przez przypadek to rozwiązanie.
Właśnie taki produkt miałam i mi go usunęliście grożąc punktami. Boję się, że jak to zrobię to znowu mi usuniecie i spadną statystyki za punkty karne. @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
W pierwszym dniu eventu utworzyłam dla tego serwera katalog:
"The Settlers Online futbolówki piłki Dolina Odkrywców"
I usunęliście więc nowy pewnie też zniknie...
Nie mówiąc o tym, że założenie nowego nie zabezpiecza mnie przed podobnymi działaniami na pozostałych katalogach....
@AnnaG-Antyki Dopytuję odpowiedni zespół dlaczego produkt, z którym powiązana była oferta nr 17638235830 został usunięty z Katalogu. Wrócę tutaj, gdy dostanę odpowiedź.
Bardzo proszę. Problem jest większy, bo mam do wystawienia następne przedmioty również na wielu serwerach i to będzie się powtarzać....