Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć
Mam dość niecodzienna sytuacje. Kupujący rozpoczął dyskusje o następującej treści:
@konto zamknięte O, a masz jakieś ulubione pozycje z gatunku RPG?😏
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
@Knowhere, ja w nie nie gram, ja o nich słucham, a raczej udaję że słucham. Znam paru graczy, sam wiesz jak to jest. Albo nie wiesz skoro jesteś graczem😁
@konto zamknięte Jestem raczej tzw. casualem (choć to też nie do końca adekwatne określenie) - Wieśka 3 "kończę" jakoś trzeci rok😂
Może nie tyle słucham, co widzę (gdy czasem po drodze wpadam do kogoś w odwiedziny, a ten ktoś akurat musi grać i nie może na chwilę przerwać).
@Knowhere, to faktycznie nie bardzo się angażujesz. Ale może powinieneś, bo jak słyszę, to emocję są potężne😏
@konto zamknięte Nie no, przewaliłem w niego ok. 300 godzin (a może więcej🤔), ale zamiast zająć się wątkiem fabularnym (który przerwałem), to zacząłem zwiedzać sobie świat i zaliczać "znajdźki"😂
@Knowhere, czyli gra edukacyjna😃
@konto zamknięte Jak tak wczoraj spojrzałem, to jednak 240 godzin😂
@Knowhere, to zdecydowanie za mało. Za dużo czasu poświęcasz na głupoty. Na graniu można lepiej zarobić niż na All😉
@konto zamknięte Za stary już jestem na zarabianie na graniu😂
@Knowhere, nie o pesel chodzi
@konto zamknięte To o co chodzi?🤔
@Knowhere, nigdy nie mów, że jesteś na coś za stary, bo życie ci ucieknie🙂
@konto zamknięte "Nigdy nie mów, ze jesteś na coś za stary" - powiedział 98-letni dziadek, ze skoliozą i artretyzmem, tuż przed skokiem na bungee😂
@Knowhere 👏powodzenia👍
@konto zamknięte A więc twierdzisz, że przy końcówce emocje są potężne?😏 To chyba muszę kiedyś spróbować się zaangażować😂
@Knowhere, chyba że jesteś nerwowy, to lepiej idź na ryby🎣
@konto zamknięte E, nie, jakoś nie chce mi się siedzieć na rybach. Pić trzeba całą noc, kto to wytrzyma😏
@Knowhere no tak, jak przez noc wypijesz całą wodę z jeziora, to faktycznie, nie cieszą te ryby😁