Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
DODATKOWO jeszcze nie mogę wrzucić zdjęcia przez formularz.
Tak ,były zgłoszenia: @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @ko_alka @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
@TOMCAR-PLOCK Cześć, zespół techniczny pracuje już nad usunięciem usterki dotyczącej logowania. Przepraszamy za utrudnienia i proszę o jeszcze chwilę cierpliwości.
Jeśli chodzi o zdjęcie, to w tym artykule opisujemy wymagania dotyczące grafiki. Upewnij się proszę, że Twoje zdjęcie spełnia te warunki:
problem z logowaniem występuje już prawie cały dzień, ktoś cos z tym robi??
@LO-STARK Potwierdzam, że występowały problemy techniczne, ale już powinny ustąpić. Spróbuj zalogować się ponownie po wyczyszczeniu plików cookies. Dla wersji przeglądarkowej Mozilli, Chrome oraz Microsoft Edge możesz użyć skrótu CTRL + SHIFT + DELETE.
Używam przeglądarki Microsoft Edge w najnowszej wersji. Ciasteczka usuwałem już tysiąc razy i nadal nie mogę się zalogować... Kiedy problem zostanie naprawiony???
Ok, dziwna sytuacja... dzisiaj również cały dzień nie mogłem się zalogować na konto allegro.
Teraz o zalogowaniu na społeczność udało się również zalogować na główne konto
To samo doświadczam od wczoraj używam przeglądarki Brave na komputerze, jak mam załadowany koszyk z produktami i chcę przejść do podsumowania koszyka to przełącza mnie na okno logowania które sie odświeża z częstotliwością 1 sec. Po zatrzymaniu odświeżania i tak nie idzie sie zalogować.
Jedyne obejście na to coś to robić operacje w trybie mobilnym.