Cześć, jestem sprzedawcą działającym na platformie Allegro. Paczka została zwrócona do paczkomatu w pobliżu mojego magazynu. Nie mogę ustalić, który konkretnie to paczkomat, ani nie otrzymałem kodu odbioru lub kodu QR. Czy mógłbyś przedłużyć czas na odbiór paczki i pomóc mi rozwiązać ten problem?@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla
Przeważnie nieodebrane paczki wracają do tych samych automatów w których zostały nadane. Bynajmniej tak jest w przypadku inpost nie wiem jak to jest w one box.
Podaj numer zamówienia dla moderatorów.
Bardzo dziękuję za wyjaśnienie. Chciałbym zaznaczyć, że jest to mój pakiet zwrotny. Czy jako sprzedawca mam również możliwość opóźnienia terminu odbioru? Powinien zostać odebrany z mojego magazynu, jednak został zwrócony do automatu paczkowego – jest to sytuacja, z którą po raz pierwszy się spotykam.
Numer zamówienia: c7d2aa30-dc4d-11f0-ba13-eb3b9db5a395
Numer śledzenia przesyłki: AD01JK06I7
@AMDevpro Twoja przesyłka czeka na odbiór w automacie Allegro ORLEN Paczka przy ul. Gazowniczej 5, Bielsko-Biała 43-300, ale niestety nie mam możliwości przedłużenia terminu jej odbioru. W tej sytuacji najlepiej będzie jak skontaktujesz się z naszą infolinią pod numerem telefonu: 616 306 886.
Bardzo dziękuję za Pańską pomoc. Jest to mój pakiet zwrotny, jednak nie został dostarczony na mój adres zwrotny, a wręcz został ponownie wysłany na adres kupującego. Proszę o pilne rozwiązywanie tego problemu.
Proszę rozwiązać tę sprawę jak najszybciej! Zauważyłem, że paczka została zwolniona do dostarczenia – jeśli kupujący ją odbierze przez pomyłkę, sytuacja stanie się znacznie bardziej skomplikowana.@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla
@AMDevpro ja tutaj na forum nie mam możliwości do działania w sprawie Twojej przesyłki. Tak jak napisałam wyżej skontaktuj się proszę w tej sprawie z naszą infolinią pod numerem telefonu: 616 306 886.
Bardzo przepraszam, nie mówię po polsku. Napisałem również e-mail w tej sprawie, ale do tej pory nie otrzymałem odpowiedzi.
@AMDevpro Twoje zgłoszenia do nas dotarły, więc poczekaj proszę teraz na odpowiedź mailową. Na wiadomości odpowiadamy w kolejności ich napływania, więc musisz poczekać.
To jest stan przewozu mojej paczki
Jak mogę przedłużyć czas odbioru paczki z automatu paczkowego, aby uniknąć jej zwrotu nadawcy?@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla
@AMDevpro jak to one box to na przykład przez aplikację allegro
Wdrożyliśmy darmowe przedłużenie terminu odbioru przesyłek Allegro One!
@AMDevpro jak sprawa dotyczy tej samej sprawy to pisz w jednym wątku bo powstaje chaos i dezinformacja 😉
Przeważnie paczki wracają do tych samych automatów w których zostały nadane..
Podaj numer zamówienia dla moderatorów.
Dobrze, bardzo dziękuję, za następnym razem będę uważać.
Chciałbym dodać, że w rzeczywistości jest to mój pakiet zwrotny. Czy ja jako sprzedawca również mogę opóźnić termin odbioru? Podczas wysyłki pakiet został odebrany z mojego magazynu, ale przy zwrocie został dostarczony do automatu paczkowego – po raz pierwszy spotykam się z taką sytuacją.