anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem z odbioreniem paczki

AMDevpro
#8 Zapaleniec

Cześć, jestem sprzedawcą działającym na platformie Allegro. Paczka została zwrócona do paczkomatu w pobliżu mojego magazynu. Nie mogę ustalić, który konkretnie to paczkomat, ani nie otrzymałem kodu odbioru lub kodu QR. Czy mógłbyś przedłużyć czas na odbiór paczki i pomóc mi rozwiązać ten problem?@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla

oznacz moderatorów
15 ODPOWIEDZI 15

Client:44052296
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@AMDevpro 

Przeważnie nieodebrane paczki wracają do tych samych automatów w których zostały nadane. Bynajmniej tak jest w przypadku inpost nie wiem jak to jest w one box.

Podaj numer zamówienia dla moderatorów.

oznacz moderatorów

AMDevpro
#8 Zapaleniec

Bardzo dziękuję za wyjaśnienie. Chciałbym zaznaczyć, że jest to mój pakiet zwrotny. Czy jako sprzedawca mam również możliwość opóźnienia terminu odbioru? Powinien zostać odebrany z mojego magazynu, jednak został zwrócony do automatu paczkowego – jest to sytuacja, z którą po raz pierwszy się spotykam.

Numer zamówienia: c7d2aa30-dc4d-11f0-ba13-eb3b9db5a395
Numer śledzenia przesyłki: AD01JK06I7

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka Allegro Gadane

@AMDevpro Twoja przesyłka czeka na odbiór w automacie Allegro ORLEN Paczka przy ul. Gazowniczej 5, Bielsko-Biała 43-300, ale niestety nie mam możliwości przedłużenia terminu jej odbioru. W tej sytuacji najlepiej będzie jak skontaktujesz się z naszą infolinią pod numerem telefonu: 616 306 886.

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów

AMDevpro
#8 Zapaleniec

Bardzo dziękuję za Pańską pomoc. Jest to mój pakiet zwrotny, jednak nie został dostarczony na mój adres zwrotny, a wręcz został ponownie wysłany na adres kupującego. Proszę o pilne rozwiązywanie tego problemu.

oznacz moderatorów

AMDevpro
#8 Zapaleniec
oznacz moderatorów

AMDevpro
#8 Zapaleniec

Proszę rozwiązać tę sprawę jak najszybciej! Zauważyłem, że paczka została zwolniona do dostarczenia – jeśli kupujący ją odbierze przez pomyłkę, sytuacja stanie się znacznie bardziej skomplikowana.@Syrena_zT  @N_Nitka28 @RaBarbar_ka  @MiMary  @w_kiwi  @Sa_nova  @la_nika @nat_not  @_HolaOla

oznacz moderatorów

_HolaOla_

@AMDevpro ja tutaj na forum nie mam możliwości do działania w sprawie Twojej przesyłki. Tak jak napisałam wyżej skontaktuj się proszę w tej sprawie z naszą infolinią pod numerem telefonu: 616 306 886.

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów

AMDevpro
#8 Zapaleniec

Bardzo przepraszam, nie mówię po polsku. Napisałem również e-mail w tej sprawie, ale do tej pory nie otrzymałem odpowiedzi.

oznacz moderatorów

_HolaOla_

@AMDevpro Twoje zgłoszenia do nas dotarły, więc poczekaj proszę teraz na odpowiedź mailową. Na wiadomości odpowiadamy w kolejności ich napływania, więc musisz poczekać. 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów

AMDevpro
#8 Zapaleniec

8aa350c188a086fcabd4386276d4e326.pngTo jest stan przewozu mojej paczki

oznacz moderatorów

AMDevpro
#8 Zapaleniec

Jak mogę przedłużyć czas odbioru paczki z automatu paczkowego, aby uniknąć jej zwrotu nadawcy?@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla

oznacz moderatorów

#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@AMDevpro jak to one box to na przykład przez aplikację allegro

Wdrożyliśmy darmowe przedłużenie terminu odbioru przesyłek Allegro One! 

oznacz moderatorów

#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@AMDevpro jak sprawa dotyczy tej samej sprawy to pisz w jednym wątku bo powstaje chaos i dezinformacja 😉

Przeważnie paczki wracają do tych samych automatów w których zostały nadane..

Podaj numer zamówienia dla moderatorów.

oznacz moderatorów

AMDevpro
#8 Zapaleniec

Dobrze, bardzo dziękuję, za następnym razem będę uważać.

oznacz moderatorów

AMDevpro
#8 Zapaleniec

Chciałbym dodać, że w rzeczywistości jest to mój pakiet zwrotny. Czy ja jako sprzedawca również mogę opóźnić termin odbioru? Podczas wysyłki pakiet został odebrany z mojego magazynu, ale przy zwrocie został dostarczony do automatu paczkowego – po raz pierwszy spotykam się z taką sytuacją.

oznacz moderatorów