anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem z payu

Client:72448337
#1 Nowicjusz#
  • Cześć mam problem z wypłatą swoich środków z Allegro. Niedawno sprzedałem swoje książki jakiejś pani. Pani wpłaciła pieniądze na konto Allegro. I teraz zaczyna się problem, przeczytałem instrukcje wypłat jakbym uczył sie jej na pamięć, wybrałem opcje payu, wpłaciłem 1,01 zł, i czekam te 3 dni tak jak było napisane potem 4 itd. Można powiedzieć że czekałem z jakis miesiąc lecz nadal wyświetla się komunikat „nadal czekamy na twoją wpłatę...”. Jeszcze dodam że zrobiłem jeszcze raz ten przelew i wyświetla sie ten sam komunikat. Proszę o pomoc 
oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

LEW433
#21 Demiurg#

Z weryfikacją najczęstszy problem to zgodność danych konta allegro i konta bankowego, ale wszystko będzie jasne jak moderatorzy sprawdzą: @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów

xyz96
#21 Demiurg#

@Client:72448337 Nie otrzymałeś żadnego komunikatu mailem, co się nie zgadza? Napisz do Allegro tu; https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=1588cdd0-0680-4a7f-a68c-8e1864769ebb sprawa szybko się wyjaśni, inaczej będziesz czekał kolejny miesiąc. 

oznacz moderatorów

mr_oma
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@Client:72448337, z tego, co widzę, problemem jest to, że przelew weryfikacyjny został wykonany z rachunku bankowego innej osoby. 

Maja
   Moderatorka