anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem z towarem oraz ciezki kontakt z sprzedajcym

AdamBolus
#7 Wielbiciel

Witam, zakupilem towar 22 marca. Odkurzacz oraz ekstraktor do prania tapicerki. Towar mial byc dostarczony wtorek 24 marca. Skontaktowalem sie z sprzedajacym i dostalem odpowiedz ze ma brak towaru z jednym produktem w tym przypadku z ekstraktorem do prania tapicerek. Po ustaleniu telefonicznym paczka zostala wyslana z jednym produktem z tym przypadku z odkurzaczem Bigboi SuckR, za drugi przedmiot słownie dostalem informacje ze pieniadze za drugi przedmiot zostaly zwrocne. Zgodzilem sie jesli wszelkie zmiany dotyczace rozdzielenia paczki beda widoczne na allegro i wszelkie zmiany potwierdzone na allegro. Lecz status zostal nadal taki sam. Chcialbym Aby caly towar zostal anulowany i pieniadze z zgodnie oplaconym towarem zostaly mi calkowicie i w calosci zwroce. Przedmioty byly zamawiane na fakture vat. Z sprzedajacym jest ciezki kontakt i nie sprzyjajacy poprzez sms prywatnym numerze telefonu. @gdvorek @Syrena_zT @matt_rose @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

la_nika
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@AdamBolus w tej sytuacji załóż proszę dyskusję. W szczegółach tego zamówienia kliknij "zgłoś reklamację lub problem z zakupem". Jeśli zakup nie jest związany z Twoją działalnością zawodową możesz odstąpić od umowy. W każdym razie, załóż proszę dyskusję, po 24h będziesz mógł poprosić o pomoc pracownika Allegro. 

Monika
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów

AdamBolus
#7 Wielbiciel

Zgłosiłem zwrot produktu i zatrzymałem się przy wyborze przesyłki kurierskiej zwrotu gdyż nie posiadam towaru które nie otrzymałem. Napisalem komentarz przyczyny. Towaru fizycznie nie posiadam i nie chce posiadac! Chce całkowicie zwrot srodków i zakończyć dyskusje.

oznacz moderatorów

la_nika
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@AdamBolus ok, teraz musimy poczekac na odpowiedź sprzedającego. W razie problemów poproś o pomoc w dyskusji, taka opcja będzie dostępna w poniedziałek wieczorem.  

Monika
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów