Cześć @Scaleoo, przekazałem sprawę do odpowiedniego zespołu. Wrócimy do tego wątku, gdy otrzymam od niego odpowiedź w Twojej sprawie 🙂
Na wstępie chciałem podziękować za odzew 🙋♂️
Sprawa ruszyła powolutku teraz 3 dzień (roboczy) czekam aż moje dane z dowodu osobistego będą potwierdzone z danymi na koncie bankowym.
@San_set@gdvorek@Syrena_zT@matt_rose@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
W zeszłym tygodniu załączałem(am) zdjęcia dowodu osobistego do weryfikacji, jednak według informacji z infolinii przelewów 24 w systemie nadal nie ma żadnych danych do potwierdzenia czy weryfikacji.
Pani oznajmiła że tego nie widzi 🤷
Ponownie proszę o pomoc w tej sprawie...
@Scaleoo weryfikuję problem z dokumentem i dam znać.
Witam.
Podpinam żeby nie tworzyć następnego wątku...
Przelew robiłem 16.04 odesłali na drugi dzień weryfikacji brak do dziś...
Próbowałem ponawiać przelew sytuacja się powtarza bez skutku.
(dla info wcześniej zmieniałem nr konta bankowego i dokument tożsamości)
... PayU poszło bez problemów w kilka chwil, P24 śpi...
Powyższa sytuacja analogicznie na innym koncie.
Ktoś pomoże ? Dzięki
Cześć, @Abx4rtZ! Nie ponawiaj proszę weryfikacji w trakcie, ponieważ będzie to wydłużało czas. Weryfikacja rachunku do wypłat, może potrwać do 5 dni roboczych. Aktualnie widzę ostatni wniosek z 28 kweitnia i od tego czasu liczone będzie 5 dni roboczych.
Jeśli po tym czasie wypłaty wciąż nie będą aktywne, to daj proszę znać.
Czyli błędne jest moje myślenie, że zwrot od P24 przelanej kwoty 1,01zł (który nastąpił tego samego dnia) równoznaczny jest z weryfikacją ?..
..w takim razie czekam cierpliwie... Miłego weekendu 😉
Czy coś ruszyło w sprawie mojej weryfikacji? @Sa_nova
Widzę, że czekasz ponad miesiąc i nawet nie masz żadnej odpowiedzi.. ? (wyciszono komentarz)
Jutro mija umówionych 5 dni roboczych i szczerze to nie liczę żeby u mnie też coś drgnęło... a akurat cała kasa wpada na P24 dziwnym zrządzeniem.
Cześć, @Scaleoo. Przepraszam, że musisz tak długo czekać. Damy Ci znać, gdy tylko dostaniemy wyjaśnienia.
@Scaleoo Weryfikacja została już zakończona, wypłaty są aktywne.
Również mam ten sam problem z weryfikacja. Tydzień temu we wtorek wykonałem pierwsze próby dostałem zwrot na konto ale na allegro i mailu cisza. W poniedziałek znów ponowiłem próbę i niestety z takim samym skutkiem.
@SklepBuy Czy wykonałeś przelew weryfikacyjny z rachunku, którego dane są zgodne z danymi, na które zarejestrowane jest konto Allegro?
Tak, dane się zgadzają z danymi konta na Allegro. Normalnie dostałem zwrot kwoty 1.01 na rachunek bankowy, natomiast nic się nie zmieniło.
@SklepBuy Poprosiłam o sprawdzenie Twojego przypadku. Odezwę się ponownie, kiedy dostanę odpowiedź.
Ruszyło się coś w mojej sprawie? @nat_not
No jednak surprise bo miałem się już $x%#x@&, ale idealnie 5go dnia Przelewy24 aktywowano. Wszystko prawie dobrze bo niestety na pokrewnym koncie, gdzie uzupełniłem dane osobiste oraz dokonałem przelewu weryfikacyjnego także w tym samym dniu więc minął już pewno tydzień roboczy a P24 ciągle zablokowane 😕