Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Mamy problem z wypłata mi środków. Mimo przyjecia zlecenia saldo się nie żeruje. Proszę o pomoc
@ewbuczstore Na koncie, z którego piszesz, nie ma w tej chwili środków do wypłaty. Sprawdź proszę czy widzisz tę kwotę również wtedy, gdy korzystasz z innej przeglądarki.
Korzystając z różnych przeglądarek na naszych trzech kontach allegro próbujemy zlecić wypłaty środków i każdorazowo są one bezskuteczne. Saldo dynamicznie się zmienia natomiast niezależnie od wysokości saldo otrzymujemy informscje o przyjęciu zlecenie ja do realizacji, ale nic się jeszcze dzkeje. Proszę sprawdzić na koncie gotowewzory
u mnie jest to samo, tylko na jednym z trzech kont zlecona wypłata została zrezlizowana. Nie działają wypłaty przelewy24
Hej, ta sama historia, za to pobrania działają 😄
Dokładnie, zalecam wypłaty, ale zero reakcji, ta sama historia na PayU i przelewy24
AKTUALIZACJA 07.02.g. 17:27
Otrzymałam info z działu technicznego, że mamy chwilowe problemy z wypłatami pieniędzy z Allegro Finanse. Pracujemy nad rozwiązaniem tego problemu. Proszę spróbować zlecić wypłatę za jakiś czas ponownie. Wkrótce poprawna praca strony zostanie przywrócona.
Przepraszam za trudności!
@ewbuczstore @SZYBKA_KARMA @_Bardotka_ zgłoszę to i dam znać, gdy tylko otrzymam odpowiedź.
Przez chwilę działało, znowu nie działa
@SZYBKA_KARMA spróbuj proszę wyczyścić pamięć podręczną przeglądarki lub skorzystać z innej. To powinno pomóc.