anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem z wypłatą srodkow z salda

MAMY ROZWIĄZANIE!
ewbuczstore
#7 Wielbiciel#

Mamy problem z wypłata mi środków. Mimo przyjecia zlecenia saldo się nie żeruje. Proszę o pomoc 

IMG_20240207_151443.jpg

oznacz moderatorów
9 ODPOWIEDZI 9
nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@ewbuczstore Na koncie, z którego piszesz, nie ma w tej chwili środków do wypłaty. Sprawdź proszę czy widzisz tę kwotę również wtedy, gdy korzystasz z innej przeglądarki.

Natalia
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
ewbuczstore
#7 Wielbiciel#

Korzystając z różnych przeglądarek na naszych trzech kontach allegro próbujemy zlecić wypłaty środków i każdorazowo są one bezskuteczne. Saldo dynamicznie się zmienia natomiast niezależnie od wysokości saldo otrzymujemy informscje o przyjęciu zlecenie ja do realizacji, ale nic się  jeszcze dzkeje. Proszę sprawdzić na koncie gotowewzory 

oznacz moderatorów
_Bardotka_
#9 Pomysłodawca#

u mnie jest to samo, tylko na jednym z trzech kont zlecona wypłata została zrezlizowana. Nie działają wypłaty przelewy24

oznacz moderatorów
LEW433
#21 Demiurg#
oznacz moderatorów
SZYBKA_KARMA
#8 Zapaleniec#

Hej, ta sama historia, za to pobrania działają 😄

oznacz moderatorów
ewbuczstore
#7 Wielbiciel#

Dokładnie, zalecam wypłaty, ale zero reakcji, ta sama historia na PayU i przelewy24

oznacz moderatorów
la_nika
Moderatorka
Moderatorka

AKTUALIZACJA 07.02.g. 17:27
Otrzymałam info z działu technicznego, że mamy chwilowe problemy z wypłatami pieniędzy z Allegro Finanse. Pracujemy nad rozwiązaniem tego problemu. Proszę spróbować zlecić wypłatę za jakiś czas ponownie. Wkrótce poprawna praca strony zostanie przywrócona.
Przepraszam za trudności! 

@ewbuczstore @SZYBKA_KARMA @_Bardotka_ zgłoszę to i dam znać, gdy tylko otrzymam odpowiedź. 

Monika
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
SZYBKA_KARMA
#8 Zapaleniec#

Przez chwilę działało, znowu nie działa 

oznacz moderatorów
la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@SZYBKA_KARMA spróbuj proszę wyczyścić pamięć podręczną przeglądarki lub skorzystać z innej. To powinno pomóc. 

Monika
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów