Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam.
Czy tylko u mnie pojawia się taki problem? Od rana się męczę i nic nie mogę zrobić.
Podczas wystawiania przedmiotów, wyskakuje komunikat "Zmieniliśmy język na zapisany w ofercie". Ogłoszenie zostaje automatycznie odrzucone, ponieważ "język opisu nie jest zgodny z językiem bazowym oferty".
Nawet jeśli wznawiam oferty, które były wcześniej wystawione, wyskakuje taki komunikat.
@Syrena_zT@julienail@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_
Cześć @Kuki_Outlet, dzięki za zgłoszenie.
Od wczoraj tj. 19.02.2025, sprawdzamy, czy opis oferty jest zgodny z wybranym przez Ciebie językiem w ustawieniach lokalizacji.
Sprawdź proszę jaki język masz ustawiony w ustawieniach lokalizacji i czy opis oferty, którą chcesz wystawić, jest w tym samym języku.
Wszystko jest ustawione na Polska, niczego nie zmieniałem. Podczas wystawiania ogłoszenia wyskakuje komunikat Zmieniliśmy język na zapisany w ofercie. Nawet jak zmieniam na polski, znowu allegro zmienia na angielski
@Kuki_Outlet czy zweryfikowałaś wszystkie urządzenia, na których jesteś zalogowana na dane konto? Jeśli tak, to podaj proszę numer problematycznej oferty i zweryfikuję temat.
Tak, używam 2 urządzeń i wszędzie jest tak samo. Nie mogę dodać żadnej nowej oferty.
@Kuki_Outlet zweryfikuję temat i wrócę do Ciebie z odpowiedzią
@Kuki_Outlet czy możesz wskazać numer oferty, którą próbowałaś edytować?
Tu nie chodzi o jedną ofertę. Sprawa wygląda tak. Chcę dodać przedmiot, wyszukuję produkt po numerze GTIN, wyskakuje informacja Zmieniliśmy język na zapisany w ofercie. Po uzupełnieniu opisu i wystawieniu ogłoszeń, oferty są odrzucane ponieważ język opisu nie jest zgodny z językiem bazowym. Język automatycznie zmienia się na angielski, jeśli zmieniam na polski sytuacja się powtarza. To samo dzieje się gdy wznawiam zakończone ogłoszenia.
@Kuki_Outlet rozumiem, jednak przykładowy numer pomoże nam w weryfikacji sprawy.
Witam ja mam jedną ofertę którą łączę z katalogiem i nie działa wystawienie: 17277221200
@Black_Gienek Dziękuję. Weryfikuję sprawę.
@Black_Gienek Wracam z odpowiedzią. Oferty były utworzone w momencie, w którym w Sales Center miałeś ustawiony język angielski i obecnie ich nie wznowisz. Musiałbyś skorzystać z jednego z rozwiązań:
a) edytować opis oferty po angielsku, który zostanie automatycznie przetłumaczony na polski (możesz też dodać swoje własne tłumaczenie)
b) wystawić oferty na nowo, zmieniając wcześniej język Sales Center na polski, aby uniknąć podobnych sytuacji w przyszłości.
Edytowałam opis - wpisałam po angielsku. Oczywiście wystawiło ofertę ale po wejściu w ofertę wszystko jest przetłumaczone oprócz opisu- opis jest w języku angielskim 🙂 genialny system:-) gratuluję innowacji:-) jakieś jeszcze pomysły:-)
P.S. kiedy wystawiam po polsku z polskim opisem też mi odrzuca bo jezyk opisu niezgodny. Także tak.
@Stare-kolekcje sprawdziłam kilka Twoich ofert i we wszystkich bazowym językiem jest język angielski i to powoduje błąd.
Czy przed próbą wystawienia oferty, o której piszesz, zmieniłaś język lokalizacji?
Czy możesz podać numer tej oferty?
Językiem bazowym był angielski bo jak tylko próbowałam zmienić na polski to i tak coś "mielilo" i wracał angielski. Do tej pory nie było problemu więc nie bardzo mi to przeszkadzało.
Tą ofertę, która wystawiłam po angielsku i opisu nie przetłumaczyło usunęłam. Jak to sobie Państwo wyobrażacie- że opis bedzie po angielsku?
Wycofajcie się w końcu z tej głupoty bo mnóstwo ludzi ma problem.
To pier..... Allegro odrzuciło mi 100 ofert gdyż język się nie zgadza. Tylko że języka się nie da zmienić, bo cały czas wraca na angielski.
@Stare-kolekcje czy język zmieniasz w Sales Center (należy kliknąć login > change language > polski)? Spróbuj proszę skorzystać z karty incognito i zmienić język, jeśli zmieni się sam na angielski, prześlij proszę zrzuty ekranu (na których widoczny będzie cały ekran przeglądarki) z kolejno wykonywanymi krokami.
Zmieniam język - zmienia się na polski. Tylko przy wystawianiu znów wskakuje angielski. Jak mam poprawić oferty, żeby były po polsku kiedy zmieniam na polski on coś mieli i znów jest angielski.