Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Drodzy Sprzedający,
w dniu dzisiejszym otrzymujemy od Was zgłoszenia dotyczące problemów z działaniem integracji Allegro z Managerem Paczek. Zgłaszacie nam, że w Managerze Paczek w zakładce Allegro pojawia się komunikat:
"Trwa uzyskiwanie dostępu... Upewnij się, że połączyłeś konto na stronie Allegro!".
Firma Inpost pracuje już nad rozwiązaniem poblemu, dlatego dziękujemy za wszystkie zgłoszenia w tej sprawie i przepraszamy za niedogodności.
U mnie to samo od 20 minut, trwa uzyskiwanie dostępu...!!!
In post dalej nie działa, paczki czekają, czy u innych też ?
Też tak mam, od wczoraj wieczorem a musze szybko wysłać paczki.
Odpiąłem konto i powiązałem ponownie i nic nie dało...:/
Może jakiś inny sposób? Czy trzeba po prostu poczekać?
Napisz do Allegro kontakt pomoc i przeprowadzi Cię krok po kroku. Mi pomogli w kilka minut
u mnie ten sam problem, chyba coś się im wykrzaczyło. napisałem do InPostu i Allegro czekam na odpowiedź...
u mnie to samo
To samo u mnie... Mam nadzieje że genialny algorytm Allegro uwzględni to w terminowości dostaw i nie wydłuży mi czasów dostaw na aukcjach 😉 plus allegro lub inpost może sam poinformuje klientów skąd opóźnienia w dostawach
Podane wskazówki nic nie dają, a paczki muszę dzisiaj wysłać anie za tydzień!
Gzie są moderatorzy ......... POBÓDKA !!!!!!
8:19 nadal problem
u mnie to samo ...
Ktoś potrafi rozwiązać ten problem. Wprowadzając nowe rozwiązania należy najpierw je przetestować a nie robić tego na sprzedających. Postępując zgodnie z zaleceniami skutek jest ten sam brak możliwość wygenerowania etykiety do paczki.
mnie inpost tradycyjne ze od rana dostaja takie informacje i pracują nad tym
dzien dobry nie moge pobrac i wygenerowac listu przewozowego do paczkomaty allegro smart
na stronie inpost widnieje komunikattrwa uzyskiwanie dostepu upewnij sie ze polaczyles konto.Tak mam od dwoch dni dotychczas bylo wszytko dobrze.juz wielokrotnie łączyłam konta i na stronie allegro wszystko niby bylo oki. czy ktos tez tak ma?
link nie dziala
usz dziaua, no worries 🙂
godzina 8:48 17-09 z rana poszło kilka listów pojawił się znowu komunikat ten co wczoraj. Czy u was też jest problem
nadal nie mam powiązanego konta allegro z inpost- od wczoraj nic nie nadałam - co mam zrobić?
@VELADOroof MARZENIE!
Stracilismy jakiś czas temu SS dlatego, że byliśmy na urlopie a system nie wykrywa tego, że jest urlop i liczy normalnie czas wysyłki z oferty. Na takie uprzejmości z ich strony na pewno bym nie liczył...