Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Drodzy Sprzedający,
w dniu dzisiejszym otrzymujemy od Was zgłoszenia dotyczące problemów z działaniem integracji Allegro z Managerem Paczek. Zgłaszacie nam, że w Managerze Paczek w zakładce Allegro pojawia się komunikat:
"Trwa uzyskiwanie dostępu... Upewnij się, że połączyłeś konto na stronie Allegro!".
Firma Inpost pracuje już nad rozwiązaniem poblemu, dlatego dziękujemy za wszystkie zgłoszenia w tej sprawie i przepraszamy za niedogodności.
wszystko fajnie pięknie - tylko kto to wytłumaczy kupującym??? co z terminowością wysyłek skoro na 30 paczek nie mogę nadać numerów?
problem znany a my nadal kasujemy prowizję, sprzedającym obniżymy terminowość i zabierzemy SS.
Wysyłanie przesyłek przez menagera ..Ja mam problem: Trwa uzyskiwanie dostępu... i tak trwa bez skutku. ( konto powiązane )
Dzień dobry.
Nagle menager paczek w inpost przestał działać.
Pokazuje się napis:
Beforya-Paris - Trwa uzyskiwanie dostępu... Upewnij się, że połączyłeś konto na stronie Allegro!
I nic.
A był połączony przecież już rok.
Ma ktoś rozwiązanie problemu?
mam to samo od rana
u mnie też -U mnie to samo -Trwa uzyskiwanie dostępu... Upewnij się, że połączyłeś konto na stronie Allegro!
Każdy musi zakładać z osobna post? jest tu już kilka od rana.
działa - trzeba usuną konta i raz jeszcze przypisać - właśnie zrobiłem etykiety
usunęłam i teraz w ogóle nie mogę zarejestrować się na mesendżera. Cały czas wychodzi mi proces rejestracji...
cały czas komunikat - trwa uzyskiwanie dostępu Upewnij się że połaczyłes konto na stronie Allegro.
oczywiście ze połączyłem i na stronie allegro informacja że konto aktywne i połączone -
nie można przygotować przesyłek
to samo od rana
Problem z inpostem kto jesy odpowiedzialny za komentarze i oceny !!!
Dzień dobry
Proszę o pomoc od wczoraj nie możemy korzystać z Paczkomatów Ciągle ten sam komunikat "Trwa uzyskiwanie dostępu... Upewnij się, że połączyłeś konto na stronie Allegro!"
Mam ten sam problem, konto inpost powiązane z kontem Allegro ale nic nie można zrobić 😞
u mnie to samo
u mnie wyskoczyło, że powiązanie wygasło i trzeba ponowić. Obecnie czekam na powiązanie konta - uzyskanie dostępu...
zrobiłem wszystko poprawnie, połączyłem ponownie i nic nie daje Trwa uzyskiwanie dostępu... Upewnij się, że połączyłeś konto na stronie Allegro!. Cały czas ten sam komunikat:
już jest conajmniej 10 tematów o tym, trzeba czekać...