Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Drodzy Sprzedający,
w dniu dzisiejszym otrzymujemy od Was zgłoszenia dotyczące problemów z działaniem integracji Allegro z Managerem Paczek. Zgłaszacie nam, że w Managerze Paczek w zakładce Allegro pojawia się komunikat:
"Trwa uzyskiwanie dostępu... Upewnij się, że połączyłeś konto na stronie Allegro!".
Firma Inpost pracuje już nad rozwiązaniem poblemu, dlatego dziękujemy za wszystkie zgłoszenia w tej sprawie i przepraszamy za niedogodności.
Nie zwrócą, idzie na nasz koszt
U nas ten sam problem paczki czekają ;/
nie łudziłabym się, że zwrócą 😐
U nas to w ogóle opiekun to jakaś kpina. Od miesiąca próbuję dowiedzieć się kto za nas odpowiada. I tak się przerzucają.
Nic nie zwrócą, nie liczcie na to. Ja nie zamierzam dokładać, prowizje z księżyca i jeszcze za przesyłki mam dopłacać... paczki będą czekać, trudno.
dalej nie dziala nic....
Dziś jak widzę znów (u mnie po raz pierwszy) wystąpił ten problem. Wczoraj wszystko działało dzisiaj pi...nda. Wszystko powiązane, na stronie InPost ten komunikat. Czy to jakiś błąd techniczny i po prostu czekać cierpliwie czy można coś zrobić samemu?
Dzień dobry, ja z tym walczę od 7 rano
czy cos udało sie ustalić, mam taki sam problem?
w dalszym ciągu nie działa
Witam,
znów ten sam problem
Trwa uzyskiwanie dostępu... Upewnij się, że połączyłeś konto na stronie Allegro!
Usunąłem powiązanie, dodałem nowe i problem dalej występuje.
Ktoś też ma z tym problem dziś ?
Tak, ja. od 8 rano nie mogę wygenerować etykiet
mam to samo,podaja jakis kod,ale nie wiadomo,gdzie go wpisac 😕😡
Mam dokładnie ten sam problem, od rana z tym walczę i nic! Usuwałem powiązania już kilkakrotnie i problem dalej występuje.
Ktoś już sobie z tym poradził?
każdy sprzedający na tym portalu -))
Niech mi się to Allegro i InPost streszczają z rozwiązaniem problemu, bo stos paczek czeka, a etykiet generować nie można.
Mam taki sam problem - ale tylko z przesyłką za pobraniem. Ktoś może znalazł rozwiązanie ?
I ja także nie mogę nic zaimportować.
Na infolinii powiedzieli, że trwają prace serwisowe w tym temacie więc problem jest znany i należy uzbroić się w cierpliwość.
Niestety ale nie działa
Ciągle ten komunikat, masakra. Trwa uzyskiwanie dostępu... Upewnij się, że połączyłeś konto na stronie Allegro!