Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Drodzy Sprzedający,
w dniu dzisiejszym otrzymujemy od Was zgłoszenia dotyczące problemów z działaniem integracji Allegro z Managerem Paczek. Zgłaszacie nam, że w Managerze Paczek w zakładce Allegro pojawia się komunikat:
"Trwa uzyskiwanie dostępu... Upewnij się, że połączyłeś konto na stronie Allegro!".
Firma Inpost pracuje już nad rozwiązaniem poblemu, dlatego dziękujemy za wszystkie zgłoszenia w tej sprawie i przepraszamy za niedogodności.
tak to jest drama, prowizja, wymogi i Klient nasz pan 😤
Wszystkie problemy były zawsze usuwane tego samego dnia. Pierwszy raz jest takie zbywanie klienta. Dziwnie to wygląda.
Wczoraj najpierw usunąłem konto. Wyczyściłem historię przeglądania i cookies. Zoptymalizowałem i wyczyściłem komputer Norton Internet Security. Potem powiązałem konto raz jeszcze. Śmiga bez problemu do dzisiaj. Jak ktoś nie chce się bawić w czyszczenie spróbujcie usunąć i dodać w trybie incognito
U mnie od wczoraj nic, zaraz zrobię to co kolega napisał z cookies i włączenie incognito...
U nie nadal nic... po wyczyzczeniu ciasteczek i próby zrobienia z incognito dalej nic, powiązałem na nowo i tez nie pomaga. Ciągle ta sama informacja: Trwa uzyskiwanie dostępu... Upewnij się, że połączyłeś konto na stronie Allegro!
@Tongo_plto czekam czy Ci zadziała. Ja wyczyściłam historię, robiłam tysiąc razy połączenia od nowa, usuwałam stare i nadal **piiip**....
@Tongo_plto czekam czy Ci zadziała. Ja wyczyściłam historię, robiłam tysiąc razy połączenia od nowa, usuwałam stare i nadal nic
Nie pomogło, oceny za czas dostawy polecą w dół...
Powinni uwzględniać czynniki od nas niezależne...
Oni chyba chcą żebyśmy te paczki nadali na własny koszt w tym ich smarcie. To nie możliwe by awaria trwała tyle czasu.
U mnie nadal In Post nie działa, paczki leżą od wczoraj. Dzwoniłam to kazali usunąć i połączyć ponownie i nic. Czy ktoś mi coś podpowie?
U mnie też paczki od wczoraj czekają, również dzwoniłem kilka razy.... nic nie pomaga
Już działa od kilku minut.
Wczoraj chodziło, dziś nie, to samo co u innych.
U mnie wczoraj od 8:00 do teraz kompletnie NIC
U mnie nie działa usuwałem i ponownie łączyłem i nic na 3 kontach.
Bardzo proszę o umieszczenie informacji na stronie Allegro , o problemach w nadawaniu przesyłek InPost. Kupujący się denerwują a allegro obniża statystyki za opóźnienia w wysyłce .
Czy to jest w porządku ?
Dodali info o problemach, w dziale pomoc. Tak żeby żaden z kupujących tego nie widział
Dasz link? Muszę klientom wysłać bo już mam telefony (mimo wiadomości mailowych).