Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Drodzy Sprzedający,
w dniu dzisiejszym otrzymujemy od Was zgłoszenia dotyczące problemów z działaniem integracji Allegro z Managerem Paczek. Zgłaszacie nam, że w Managerze Paczek w zakładce Allegro pojawia się komunikat:
"Trwa uzyskiwanie dostępu... Upewnij się, że połączyłeś konto na stronie Allegro!".
Firma Inpost pracuje już nad rozwiązaniem poblemu, dlatego dziękujemy za wszystkie zgłoszenia w tej sprawie i przepraszamy za niedogodności.
allegro powinny automatycznie informować klientów wybierających przesyłki inpost o zaistniałej sytuacji!
Tak, ja cały czas od rana.
Ie uśmiecha mi się mniej gwiazdek za problemy po stronie allegro-inpost.
Dzień dobry również mamy problem z powiązaniem kont . Zastanawiam się tylko nad jedną rzeczą komu zostaną przypisane komentarze negatywne od kupujących w opóźnionych przesyłkach.
@PHU-Renoma-Pisz Tak jak informowaliśmy, decyzje w sprawie konkretnych komentarzy będziemy podejmować indywidualnie, więc w przypadku ewentualnej, negatywnej opinii, prosimy o kontakt z nami.
oczywiście Sprzedającym, ale jak to pracownik Allego napisał - każdy negatyw rozpatrywany jest indywidulanie i kto wie może go usuną, a jak nie to cóż - wystarczy poczekać 12 miesięcy i sam zniknie. Ale absurdalna sytuacja.
Ja mam również od wczoraj.
tak ,nie mogę nic zrobić
tak, od wczoraj
TAK, nie działa
Ja mam problem od 16.09
tak
Dobry wieczór, ja walczę z nadaniem swoich zamówień dla WOŚP od godziny i nic, cały czas pojawiają się te same komunikaty.
Małgorzata (malgoskailolek)
@malgoskailolek Cześć. Jakie komunikaty się pojawiają? Załącz proszę zrzuty ekranu, pomożemy Ci.
Jak poradzić sobie z tym problemem?
Odinstalowałem aplikacje mobilne allegro, wyłączyłem blokowanie przekierowania i reklam, wyskakuje mi okienko z kodem, klikam "dalej" następnie "powiąż konto", pojawia się komunikat gotowe a na stronie inpostu wyskakuje ciągle ta informacja...
@m_w98 Żeby powiązać konto Allegro z InPost musisz wejść na stronę https://inpost.pl/ tam zalogować się do Menadżer paczek i jeśli pojawi się opcja powiązania kont no to wykonać.
Aplikacja Allegro nic do tego nie ma.
No tak też robie, przez menadżera, klikam powiąż, przekierowuje mnie na allegro, robie co tam każą a potem na inpoście i tak błąd
W innym wątku zalecali odinstalowanie aplikacji gdy to sie dzieje.
u mnie to samo 😞
1. Tutaj https://allegro.pl/moje-allegro/moje-konto/powiazane-aplikacje usuwasz powiązanie z "Allegro InPost Integration" (jeśli masz).
2. Tutaj https://manager.paczkomaty.pl/allegro/import-auctions klikasz w "Zarządzanie kontami", usuwasz powiązane konta (jeśli masz), klikasz "DODAJ NOWE", wpisujesz nick i klikasz "Powiąż".
3. Otwiera Ci się strona allegro, gdzie w kolejnych oknach klikasz na "DALEJ", "KONTYNUUJ" I "POWIĄŻ KONTO".
PS Nie możesz tego zrobić na komputerze, jak człowiek?
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
No cóż, powtarzałem te kroki kilkukrotnie, korzystając z różnych przeglądarek.
Próbowałem na telefonie bo na komputrze sytuacja jest dokladnie identyczna.
Nie mam pojęcia w czym tu jest problem, z szukania rozwiązań wynika ze zdarza sie stosunkowo często.
@m_w98 U mnie działa za każdym razem, bo specjalnie sprawdzałem przed napisaniem tej krótkiej instrukcji.
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄