Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Drodzy Sprzedający,
w dniu dzisiejszym otrzymujemy od Was zgłoszenia dotyczące problemów z działaniem integracji Allegro z Managerem Paczek. Zgłaszacie nam, że w Managerze Paczek w zakładce Allegro pojawia się komunikat:
"Trwa uzyskiwanie dostępu... Upewnij się, że połączyłeś konto na stronie Allegro!".
Firma Inpost pracuje już nad rozwiązaniem poblemu, dlatego dziękujemy za wszystkie zgłoszenia w tej sprawie i przepraszamy za niedogodności.
U mnie już działa... Uffff
u mnie na 3 powiązane konta działa 1.
u mnie nie działa od 6 rano... żadnej przesyłki nie wysłałem...
U mnie na dwa działa jedno, ale dobrze że coś ruszyło 🙂
Fajnie..... a u mnie albo nieoczekiwany błąd , brak połączenia z API, trwa uzyskiwanie dostępu..... i tak te 3 błędy na przemian, i co chwila indianiec tutaj...
NIE DZIALA NIC
u nas dalej nie działa...
U mnie Inpost działa i można wysyłać paczkomaty ale tylko przez brokera, dziwne że inne firmy mogą się połączyć i wszystko działa.
dziwne dziwne, podobno przez baselinker też normalnie inposta etykiete wygenerujesz
Działa od 30minut
g: 14:16 i nadal jest AWARIA
Trwa uzyskiwanie dostępu... Upewnij się, że połączyłeś konto na stronie Allegro!
Wiadomo,kiedy problem " Trwa uzyskiwanie dostępu... Upewnij się, że połączyłeś konto na stronie Allegro!" będzie rozwiązany,paczki czekają 😞
Zapadam w sen zimowy - obudźcie mnie jak zniknie problem...
już działa - jeszcze raz powiąż konto
"Trwa uzyskiwanie dostępu... Upewnij się, że połączyłeś konto na stronie Allegro!".
Taki komunikat mam od rana
masakra kiedy to ruszy
już działa - jeszcze raz powiąż konto
@adamek1807nic takiego nie działa, może to tylko w Twoim przypadku, a dołączanie wszystkich tokenów idzie im na prawdę mozolnie...
Ja usunąłem powiązania w allegro.
usunąłem konto w MP inpost
wylogowałem się
zalogowałem
powiązałem konto
i działa do tej pory 15:01
Mozesz doprecyzowac :
usunąłem konto w MP inpost ??
Skasowałeś konto w inpost , tracac całą historię wysyłek i statusy już wysłanych paczek?