Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Drodzy Sprzedający,
w dniu dzisiejszym otrzymujemy od Was zgłoszenia dotyczące problemów z działaniem integracji Allegro z Managerem Paczek. Zgłaszacie nam, że w Managerze Paczek w zakładce Allegro pojawia się komunikat:
"Trwa uzyskiwanie dostępu... Upewnij się, że połączyłeś konto na stronie Allegro!".
Firma Inpost pracuje już nad rozwiązaniem poblemu, dlatego dziękujemy za wszystkie zgłoszenia w tej sprawie i przepraszamy za niedogodności.
napisałem na pomoc do inPost . zero reakcji, problem wciąż jest .. masakra
Wczoraj problem zniknął u nas ok. 16:30 aby ponownie pojawić się dziś ok. 10. Allegro i InPost powinno każdemu kupującemu wysyłać powiadomienia że z ich winy niektórzy sprzedający nie mają możliwości wysyłać przesyłek. Dodatkowo za czas awarii tj. od powiedzmy godz. 17 15.09.2020 do całkowitego naprawienia awarii Allegro jak i InPost nie powinny pobierać prowizji ponieważ nie zapewniają aktualnie odpowiednio działających usług. Kolejna sprawa to pełnie wsparcie w sytuacjach kryzysowych z klientami które wynikną w związku z awarią tj. usuwanie komentarzy, brak wpływu na statystyki, udział w ewentualnych kosztach odsyłania przesyłek itp.
ŚMIECH NA SALI 😬 INFORMACJA OD ALLEGRO W ZAKLADCE , KTÓREJ POTENCJALNY KLIENT NA 90% NIE ZOBACZY !!!!!
CYT ,,
Dziś od godziny 7:00 firma InPost odnotowuje problemy z integracją Allegro z Managerem Paczek. Sprzedający mogą mieć trudność z nadawaniem przesyłek, przez co część z nich dotrze do klientów nieco później, niż zwykle.
InPost pracuje już nad rozwiązaniem problemu.
Jeśli Twoja paczka dotrze do Ciebie z opóźnieniem, nie uwzględniaj tego w ocenie transakcji. Sprzedający nie mają wpływu na tę awarię, dlatego prosimy o wyrozumiałość. Dziękujemy!
cały hejt spadnie na Sprzedających, niestety
Proszę o link do tej zakładki.
to samo pisaliśmy - ciekawe kto odciąży Sprzedawców od tych problemów - my już odbieramy telefony od zacietrzewionych Kupujących - twierdzą, że "nie kupują od Allegro tylko od nas i nie obchodzą ich awarie.." - Super, co??
bo mają rację , ale mu kupujemy uslugę od allegro i powinniśmy wystąpić o rekomensatę .
taa, juz widzę tę rekompensatę...A cały hejt wymierzony w Sprzedających, którzy niczym nie zawinili??
Witam
problemy z przekazaniem danych do inpost nadal występują !!!
Działa Wam już manager paczkomatów?
nie
Powtórka z rozrywki
ruszyło po ponownym powiązaniu z managera paczek 🤗
Jak to zrobić? pomożesz coś?
zarządzanie kontami , kliknijw trójkącik , powiąż ponownie - dalej intuicyjnie
Daj mi numer do siebie.
Podaj mi numer do siebie to zadzwonię. Dziękuje
Nam działa.
Pomożesz coś? podasz mi numer telefonu to zadzwonię.
O 10 rano udało się zassać paczki z dziś i wczoraj. Jak na razie działa.