Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czesc, w grudniu sprzedalem konto do znanej platformy z grami jaka jest steam. W marcu kupujacemu ktos 2 razy wkradl sie na konto, jednak udalo mu sie to rozwiazac. Jednak podczas wlaman na konto oskarzal o wlamanie mnie i grozil sprawa na policji, oraz zgloszeniem do ochrony kupujacych. Czy takie cos podlega ochronie kupujacego? Dodam ze loginy do konta otrzymal w ten sam dzien kiedy wplacil pieniadze.
POK działa między 14 a 180 dniem od daty zakupu 😉 Więc se może straszyć, jeśli nie masz z tym nic wspólnego olej sprawę, nic Ci nie grozi 🙂
a co jeśli.. wykradnie mu wszystkie batoniki 😮 ciocia @WREDZIA-W1 by się ucieszyła, ale szkoda batoników 😮
oskarżenia.. to coś, co lubią sprzedający na allegro, bo dają możliwość pozwania kupującego za oczernianie.. jeśli to nie ty, to go pozwij i tyle.
@SzymonTalaga Z Programu Ochrony Kupujących mona korzystać, gdy nie otrzymało się zakupionego produktu lub gdy produkt znacząco różni się od opisanego w ofercie. Wniosek do POK może wypełnić jeśli nie minęło 180 dni od zakupu.
Czyli mówisz, że kiedy minie 180 dni i ktos włamie mu sie na konto, moze mi naskoczyc?
"Czyli mówisz, że kiedy minie 180 dni i ktos włamie mu sie na konto, moze mi naskoczyc?"
Jak Ci się udało uzyskać zgodę Valve na sprzedaż konta?
Sprzedałeś dane do logowania tylko jednej osobie?
Próbowałeś odzyskać konto?
Ty też masz dość CZARNEJ LISTY KUPUJĄCYCH? Poprzyj pomysł!
Oczywiscie ze jednej osobie. Dlaczego miałbym odzyskiwac skoro je sprzedałem? Ja otrzymałem pieniadze, on otrzymal konto.
Idąc tym tokiem myślenia; konto otrzymał, nie rózniło sie ono od opisu, więc w ciagu tych 180 dni nic mi nie zrobi, tak? Dodam że jestem uczciwym sprzedawcą i za 90zł problemu sobie robił nie bede...
Uczciwie by było, gdybyś go zmusił do uczciwości sądowo 🙂
W aktualnych okolicznościach, nie mam funduszy na ciąganie siebie i jakiegos małolata po sądach 🙂
ktoś gdzieś pisał, że eSąd jest taniutki 🙂 można też eSebixem (eee, Sebix, cho na chwilę) 😄 😄
czy konto steam można sprzedawać?
dlaczego po próbie włamania nie zmienił haseł i itp?
wszystko można, ale nie kumam jaki to ma cel, pozbywanie się pewnej historii z życia, wycinanie jej za pieniądze.. taka aborcja w sumie.. u mnie by to nie przeszło, szkoda mi by było tych 1740 gier 😄
@konto zamknięte
"wszystko można..."
Czytałeś swoją umowę z Valve? Czytałeś regulamin Allegro (artykuł 4 i załącznik nr 1)?
Umowy umowami, ale niestety praktyka jest inna 🙂
Mosz recht. ⚒