anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Proszę o sprawdzenie konta.

AnnaG-Antyki
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Client:136165306

Wstęp wygląda u mnie jak standardowy klient zagraniczny nie mogący płacić przez Allegro, choć ten telefon już zwrócił uwagę. Poinformowałam możliwości płatności paypalem w euro poprzez Allegro. Tak mi chyba nawet część klientów płaci. Ale na poczet rozmowy dałam też swojego maila. 

Dalej chciałby coś kupić, sam nie wie co, zapomniał pinu do laptopa i bardzo zachęca do mesengera. Wygląda na ciut lepiej dopracowane znane oszustwo.

Wiadomości z maila szły na prywatne konto wiec obcięłam ważne dane, wrzucam je tylko dodatkowo. To co szło przez Allegro jest dość dziwne, by nadawało się do sprawdzenia. 

Ktoś mógłby to konto prześwietlić?

@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

Screenshot_278.png

AnnaG-Antyki
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Ps najpierw pytał o fanty z gry. Potem o jakieś torby, ja żadnych toreb w grze nie sprzedaję. W antykwariacie tak. Ale to 2 różne rodzaje klientów i nie łączą się nigdy...

Screenshot_279.pngScreenshot_280.pngScreenshot_281.png

matt_rose
Moderator Allegro Gadane
Moderator Allegro Gadane

Cześć @AnnaG-Antyki, dziękuje za zgłoszenie.
Poprosiłem odpowiedni zespół o zweryfikowanie tej sytuacji.

Mateusz
   Moderator
oznacz moderatorów