Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć wszystkim.
Czy możecie mi powiedzieć jak to może być, że od sprzedanego towaru 2 razy jest odpisywana prowizja od sprzedaży. a prowizja od sprzedaży wybranej oferty .
Od sprzedaży i kosztów dostawy!
Jeśli oferta jest promowana, pobierana jest drugi raz prowizja, w wysokości określonej podczas wyboru opcji promowania.
Osobiście zdarzyło mi się raz, że Allegro pobrało 2 razy prowizję od sprzedaży tej samej rzeczy mimo braku promowania, po zgłoszeniu problemu odzyskałem pieniądze.
Najlepiej podaj numer oferty o którą chodzi, oznaczam dla Ciebie moderatorów aby to sprawdzili
@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
@mprint-dtg podaj numer oferty, której dotyczy sprawa.
13372561245
@mprint-dtg zweryfikuję sprawę i wrócę do Ciebie z odpowiedzią.
@mprint-dtg opłaty zostały naliczone poprawnie.
W ofercie wyróżnionej zostaje naliczona dodatkowa prowizja (prowizja od sprzedaży w ofercie wyróżnionej). We wskazanej przez Ciebie ofercie było aktywne promowanie, stąd dodatkowa opłata.
Dobra, ale ja też płacę za promocję.
Czyli płacę za promocję i biorę też prowizję od sprzedaży promowanego produktu i prowizję za sprzedaż, mam rację?
Dokładnie tak, płacisz 3 razy - za promowanie, za sprzedaż i sprzedaż oferty promowanej, jeszcze zależnie od tego czy kupujący użyje allegro pay (jeśli masz aktywne) to możesz zapłacić 4 razy 😂