Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry, czy jest jakiś sposób na obniżenie prowizji które pobiera allegro ?
Ostatnio, wystawiłem przedmiot, karty graficzne, zarobek z jednej karty 260zł, z czego 230zł oddaje allegro, przecież skórka za wyprawkę... Są może jakieś pakiety, abonamenty, żeby to jakokolwiek się kalkulowało ?
Wielkość prowizji w danej kategorii podana jest w regulaminie allegro .Musisz wliczyć wielkość prowizji w cenę produktu aby twój zysk był dla ciebie zadowalający lub wystawiać na innym portalu gdzie nie ma tak dużych prowizji.
w takim razie bardzo się dziwię, że allegro ma tyle sprzedających... z całym szacunkiem, ale pobierać takie prowizje to lekka przesada.
@Komputerus-pl jeste sposób. POdnieś ceny . Tak aby po odliczeniu prowizji allegro Tobie także sie opłacalo
Ja też sprzedając groch 5 kg zarabiam mniej niż Allegro. To samo jest z resztą produktów.
Mam taki produkt, gdzie zarobek ok. 40 zł, z czego 31 zł oddaję Allegro.
@Komputerus-pl to zależy od wielu czynników, albo mają dobre ceny w hurcie lub doliczają prowizję, charytatywnie nikt tu nie sprzedaje ani nie dokłada 🙂