Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Nie można zamówić wybranej paczki: Niepoprawne dane autoryzacyjne
Przy zamówieniu przesyłki od poczty polskiej wyświetla komunikat "niepoprawne dane autoryzacyjne". Klient wybrał opcję Allegro przesyłka polecona i nie mogę jej nadać. Proszę o pomoc.
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_
a9b15b91-0759-11ed-9f7e-6dca40fa61de
Próbuję zamówić usługę Poczty Polskiej z Wysyłam z Allegro i wyskakuje mi taki błąd "Nie można zamówić wybranej paczki:Niepoprawne dane autoryzacyjne"
Do tej pory generowało etykietę prawidłowo. Numer zamówienia to 93a673e1-079e-11ed-b321-dd62915114a3
Z wyrazami szacunku,
Artur
Powyższy komunikat pochodzi od przewoźnika (Poczty Polskiej). Sprawdź dane logowania w Elektronicznym Nadawcy. W razie potrzeby popraw te dane w ustawieniach Wysyłam z Allegro.
Nie tylko ty
Nie można zamówić wybranej paczki:N iepoprawne dane autoryzacyjne
Przy próbie wygenerowania etykiety nadaję z Allegro Pocztex Kurier 48SMART pojawia się komunikat: Błąd przetwarzania. Niepoprawne dane autoryzacyjne.
Witam, u nas też problem z nadaniem zamówienia PocztaKurier48. "Błędne dane autoryzacyjne". Dotyczy zamówienia 340b1d12-07fc-11ed-baf6-d7979cc3100d
U mnie też ten sam problem:
Numer zamówienia : 404b7917-078b-11ed-8d9a-cf15a60cae7f
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_ Nie mam problemu, żeby wypisać na poczcie stos kartek i nadać przesyłkę we własnym zakresie, ale proszę wówczas o jasne potwierdzenie od Allegro, że po ręcznym dodaniu numeru przesyłka zostanie przez was uznana jako wysłana i trafi do systemu. Nasi klienci nie będą czekali na to, że łaskawie naprawicie problem, który jak widzę trwa od wczoraj.
witam
pytanie mam czy niemożliwość wysyłki do klienta wpłynie na statystyki na allegro?
Tym razem to nie wina poczty.
Jeśli macie logowanie do e-nadawcy, to tam działa.
Nie można zamówić wybranej paczki:Niepoprawne dane autoryzacyjne cały czas od rana chcę nadać kilka paczek i przy każdej wyświetla mi się ten komunikat .Zawsze nadaję przez allegro smart a dzisiaj od rana nie mogę.
Dzień Dobry, problem nadal występuje... Kiedy zostanie rozwiązany?
Kiedy usterka zostanie usunięta, zamówienia cały czas wpadają a od wczoraj nie można wysłać, ponieważ wyskakuje błąd przetwarzania.
Czy Klienci otrzymują informację o problemie? Czy czas wysyłki jest wliczony do średniej?
Problem nadal istnieje. Miał być szybko naprawiony wczoraj, a dalej nic nie działa. Jak nadać te przesyłki?
Podczas tworzenia etykiety wyskakuje mi komunikat:
"Nie można zamówić wybranej paczki:Niepoprawne dane autoryzacyjne"
NR zamówienia: bd22b230-074c-11ed-ba5e-8d8b1447854f
To samo u mnie a potrzeuje pilnie wysłać klient wyjezdza!!!
Nie mogę nadać paczek przez allegro smart .Cały czas wyskakuje mi (Nie można zamówić wybranej paczki:Niepoprawne dane autoryzacyjne) Mam kilka paczek do nadania i tak jest przy każdej.
Chciałam nadać paczki przez Pocztę Polską. Dziś przy próbie wygenerowania etykiety wyskoczyło mi "błąd przetwarzania. Niepoprawne dane autoryzacyjne".
O jakie dane chodzi? Działam z tego samego komputera co zwykle i nie grzebałam w ustawieniach konta