Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Codziennie dostaje minusowe punkty za brak wysyłki tego samego dnia... Jeżeli zamówienia wpadają w ciągu dnia (wiadomo są wyjątki ale to sporadyczne sytuacje), są realizowane tego samego dnia, ale nie mam wpływu na to jeśli klient złoży zamówienie ok 16/17 lub później. Po pierwsze wszyscy kurierzy już byli po odbiór paczek, tak! mogę pojechać i osobiście zawieść do paczkomatu ale to i tak się nie liczy bo kurier już nie odbierze tego dnia i nie "piknie" przesyłki, więc i tak leży w paczkomacie do następnego dnia. A po drugie sklep internetowy też ma określone godziny pracy, a nie jest prowadzony całodobowo. Czy ktoś mi wyjaśni tą punktację? Może ja czegoś nie rozumiem... @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@MULTI-FARM po co to wszystko "? odpowiedź jest posta - takie są zasady , obowiązują nas wszystkich , allegro nie jest czymś co Ci się należy , nie ma przymusu , taki mają model biznesu , możesz go zaakceptować lub poszukać innego kanału sprzedaży .
@Kingmed wszyscy tak mamy , bez wyjątków , no .... może OSA nie ma tak pod górkę , ale wyżej d.... nie podskoczysz .