Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Umieściłem w tym samym czasie zwrot (jako klient) oraz moją przesyłkę (jako sprzedawca) w paczkomacie.
Zwrot został zarejestrowany jako nadany a moja przesyłka czeka jako "oczekuje na nadanie". Zwrot nie wpływa na moje statystyki ale już moment nadania moich paczek tak. Widać że można spokojnie wykrywać i rejestrować w systemie moment nadania ale z jakiegoś powodu Allegro tego nie robi. Mogę poznać przyczynę? Dzieje się tak z każdą paczką którą wysyłam.
@nortimj przy sprzedaży allegro uważa paczkę za nadaną w momencie odbioru przez kuriera.
Tak było jest i będzie.
Ale fajnie by było gdyby taki status się pojawił dodatkowo. Myślę o spięciu z API i chciałbym mieć jakieś podsumowanie co już leży w paczkomacie a co nie. Niech sobie allegro do statystyk bierze odebranie przez kuriera bo już mi to wisi ale informacyjnie, w panelu, bardzo dobrze by było mieć takie info że paczka została już nadana.
inaczej w allegro zdefiniowane jest nadanie zwrotu , a inaczej nadanie przesyłki . ot i cała przyczyna .