Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry,
zależy mi na rejestracji marki na Allegro. Jesteśmy producentem specjalistycznych kostiumów oraz akcesoriów do masażu próżniowego. Nasza marka nazywa się LaSpa [firma Arges]. Bardzo proszę o pomoc moderację serwisu.
Przykładowe EANy do rejestracji:
• 5907791802675
• 5907791802682
• 5907791802668
@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_
@ArgesSpa chętnie pomogę, podaj mi proszę do jakich konkretnie kategorii ma być dodana marka. Potrzebne będzie wskazanie pełnej gałęzi kategorii przykładowo: Allegro / Zdrowie / Sprzęt i wyposażenie medyczne / Wyposażenie szpitali i gabinetów / Odzież i obuwie medyczne / Komplety medyczne, oraz przesłanie zdjęcia produktu z widoczną metką.
Dziękuję. Kostiumy same w sobie nie posiadają doszytej metki - umyślnie produkujemy je bez, aby nie wpłynęły na komfort pacjentów w trakcie zabiegu. Mamy jednak etykiety, które są naklejane na opakowania oraz foliowe woreczki wewnątrz kartoników (przesyłam w załączniku)
Najbardziej adekwatna kategoria prezentuje się następująco:
Allegro / Zdrowie / Sprzęt i wyposażenie medyczne / Wyposażenie szpitali i gabinetów / Odzież i obuwie medyczne / Pozostała odzież medyczna /
Czy na etapie rejestracji marki konieczne jest podanie wszystkich kodów EAN powiązanych z marką czy mogę to następnie podpiąć we własnym zakresie przy wystawianiu lub edycji ofert?
@ArgesSpa Przy dodawaniu marki potrzebujemy chociaż jeden, przykładowy kod EAN, aby móc zweryfikować markę. Proszę, wskaż również dokładną nazwę marki, abyśmy nie mieli wątpliwości co do pisowni. 🙂
Dziękuję za doprecyzowanie. 😉
Przykładowe EANy do rejestracji:
• 5907791802675
• 5907791802682
• 5907791802668
Dokładna nazwa marki to LaSpa
@ArgesSpa Dziękuję za informację. Poprosiłam o dodanie tej marki, dam znać, gdy otrzymam odpowiedź.
@ArgesSpa otrzymałam informację, że marka została dodana.
Fantastycznie! Ślicznie dziękuję za pomoc wszystkim zaangażowanym 😉