Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam. Chciałabym się dowiedzieć w jakim czasie allegro rozpatruje sprawy reklamacyjne dotyczące usług takich jak (promowanie , wyróżnienia itp ) ?
Cześć, @MonyShop. Na rozpatrzenie reklamacji mamy 14 dni od chwili wysłania potwierdzenia jej przyjęcia.
od chwili wysłania potwierdzenia jej przyjęcia. a nie powinno być od chwili złożenia reklamacji?
Cześć, @LEW433. Niekiedy reklamacje są niekompletne i nie wskazują dokładnego opisu sytuacji i roszczeń - dlatego potwierdzenie wysyłamy w chwili, gdy zbierzemy dane, które są niezbędne do rozpatrzenia zgłoszenia.
Tak, zawsze można znaleźć coś co nie pasuje na rozpatrzenie reklamacji, Ok jeżeli osoba reklamująca to akceptuje! ale na jakiej podstawie przepisów, możesz Mi pokazać?
@LEW433, informację na ten temat znajdziesz w Regulaminie [odnośnik fragmentu].
Czy może mi Pani moderator napisać ,reklamacja została pozytywnie rozpatrzona, ja nie otrzymałem żadnej rekompensaty , to co mi zaproponował doradca jest śmieszne i niepoważne , niekompetentny pracownik z działu bezpieczeństwa usunął mi ofery , nałożył mi ograniczenia na konto, i 3 upomnienia wszystko bezpodstawnie, dział reklamacji to jakaś **piiip**ka
@MonyShop w relacji B2B terminy itp. ustala regulamin umowa, a upływ 14 dni nie wywołuje żadnych skutków dla Allegro 😞 to nie relacja B2C 😞