Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Podczas próby wystawienia oferty wyskakuje okienko z tekstem , cytuje -
Wystąpił błąd - Z opisu Twojej oferty wynika, że kupujący powinien się z Tobą skontaktować. Jeżeli zapis dotyczy kontaktu po zakupie przenieś go do zakładki „O Sprzedającym”. Zachęcanie do kontaktu przed zakupem nie jest dozwolone, ponieważ może skutkować sfinalizowaniem transakcji poza Allegro. Usuń z opisu niedozwolone zapisy.
o co biega?
@Bambamowsky a co to za opis
nie mogę sobie z tym poradzić. a opis aukcji , 2 sztuki Reely Core 1:10 XS RC Buggy 4WD 2,4 GHz
Może w opisie podałeś coś w stylu "w razie potrzeby proszę o kontakt na telefon lub meila" a to jest niedozwolone.
Nic takiego nie ma. Normalny opis co sprzedaje, zdjęcie i standardowe dodatki paczka inpost z katalogu allegro.
@Bambamowsky Spróbuj usunąć "Witam posiadam na sprzedaż"
@drekenzes Raczej nie > tez czasem używam tego zwrotu > lub " oferuję do sprzedaży"
@Ziolko39 "do sprzedania" i "oferuje do sprzedania", to jednak nie to samo. Kiedyś miałem coś podobnego i było ocenzurowane. Być może jeszcze na końcu opisu "Sprzedaje". Jako bezpośredni zwrot do Kupującego. Reszta opisu techniczny, no nie widzę nic innego.
Spróbuj usunąć "Zakres dostawy"
Wrzucam wszystko i u mnie przeszło każde z typowań 😕
@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Dziewczyny pomóżcie > czytałem tą ofertę i nie mogłem się dopatrzyć niedozwolonych zapisów.
@Ziolko39 oferta jest opublikowana oraz aktywna i nie widzę tutaj niedozwolonych zapisów.
@_HolaOla_ No to nie wiem o co ten płacz @Bambamowsky
Oj to prawda. Nie wiem co te boty widzą ale znowu to miałam. Oferta nr 14312398218. Bot ściągnął za informacje zachącające do kontaktu. Nic tam takiego nie było, standardowa gazetka ze standardowym opisem. Mam takich wiele. Dziwne to. Takich ofert mam wiele, różnią się co najwyżej miesiącem czy rokiem wydania w tytule. I bot wybiera sobie z tego tylko jedną i ściąga.
28 sierpnia zgłaszałam taki sam problem z inną gazetką, też bot się tylko do jednej przyczepił i 2x ją zdjął... Przyznali rację, że nic niezgodnego tam nie było i przesłali do sprawdzenia, oczywiście nadal sprawdzają...
@AnnaG-Antyki To rzeczywiście wygląda na błąd, zgłosiłam tę sytuację i wyjaśniamy to. Przepraszam za zamieszanie.