anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Skarga na pracownika allegro

MAMY ROZWIĄZANIE!
alleloombard641
#7 Wielbiciel

Witam

Jaki jest adres mailowy do zlozenia skargi odwolawczej na dzialanie pracownika allegro.

Pracownik zablokowal konto sprzedazy ponad 2 tygodnie temu. Powodem byla wg niego niewystarczajaca satysfakcja klientow. Pomine fakt, ze kilku klientow wystawilo komentarze nieadekwatne do stanu faktycznego to pracownik allegro w mailu stwierdzil, ze 100% kont radzi sobie lepiej. 

W zwiazku z tym mam podstawy aby sadzic, ze pracownik jest niekompetentny.

Z powazaniem

oznacz moderatorów
27 ODPOWIEDZI 27
uKOSIARY
#9 Pomysłodawca

Kontakt mailowy jest od tygodnia ...i nic 

oznacz moderatorów
uKOSIARY
#9 Pomysłodawca

nawet mój poruszony temat na allegro gadane też został usunięty 😄

oznacz moderatorów
nat_not
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@uKOSIARY Usunęłam Twój wątek, bo był to powielony wpis, który zamieściłaś też tutaj.

Natalia
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów
uKOSIARY
#9 Pomysłodawca

Nie był powielony , był powiększony o dodatkowe informacje 

I właśnie w ten sposób traktujecie sprzedających . Z tego co czytam to takich sytuacji jak moja jest dużo więcej ... 

oznacz moderatorów
nat_not
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@uKOSIARY Naprawdę uważasz, że dodatkowe informacje z tego wpisu wnoszą coś więcej do sprawy?

nat_not_0-1778061849295.png

Ponownie zachęcam Cię do przedstawienia w korespondencji nr 60994883 planu działań, które podejmiesz, aby poprawić poziom wskaźników terminowych wysyłek i odpowiedzi oraz utrzymać je na wysokim poziomie. Tylko w ten sposób możesz zwiększyć swoje szanse na odblokowanie konta. 

Natalia
oznacz moderatorów
uKOSIARY
#9 Pomysłodawca

Co niby mam napisać w tym planie ???? żę będę odpisywać w terminie bo już wróciłam z wczasów ???? No ludzie ....

oznacz moderatorów
uKOSIARY
#9 Pomysłodawca

Ps. proszę przy wrócić ten wpis . Dlaczego inni użytkownicy nie mogą go zobaczyć ?

oznacz moderatorów
nat_not
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@uKOSIARY Wszyscy mogą zobaczyć Twój wpis powyżej. 

Ponieważ nie mam nic do dodania w sprawie, z którą się do nas zgłosiłaś. A Ty sama w kolejnych wypowiedziach, nie piszesz nic nowego, zamykam ten wątek.

Jeśli będziesz zakładać nowe wątki na ten sam temat, zostaną one usunięte. Możemy też zablokować Ci całkowicie dostęp do publikowania treści na Gadane.

Natalia
oznacz moderatorów