Dzień dobry. Próbuję wystawić towar na licytację ale za każdym razem jest na "kup teraz" W okienku "cena" wpisałem kwotę poniżej zaznaczyłem okno licytacja, pod tym jest informacja " Sprzedaj przedmiot temu kto zaoferuje najwięcej" i pojawiają się dwa kolejne okna "cena wywoławcza" i druga "cena minimalna (opcjonalnie)" Kompletnie tego nie rozumiem
@plpiotras "Cena wywoławcza" to kwota, od której ma się zacząć licytacja. A "cena minimalna" to kwota, poniżej której nie chcesz sprzedać towaru.
Kiedy opcja licytacji zmiania się w wystawianej przez Ciebie ofercie na Kup Teraz?
Tyle że nie ma informacji która rubryka jest na licytację a która na "kup teraz" kiedyś to wszystko było czytelne a teraz można szału dostać.
@plpiotras Tej opcji z ceną minimalną lepiej nie zaznaczaj ,bo każdy takie aukcje omija szerokim łukiem a jeszcze zapłacisz za to jak tej ceny nie osiągniesz. Wystaw od złotówki bez tego zabezpieczenia o ile jesteś pewien że może osiągnąć zadowalającą kwotę lub od kwoty jaka Cię zadowala. Możesz też wystawić od kwoty z dodatkowo zaznaczoną opcją zakupu w formie "kup teraz" ,tylko kwota "kup teraz" musi być wpisana wyższa niż ta startowa w licytacji.
Tyle że nie ma informacji która rubryka jest na licytację a która na "kup teraz" kiedyś to wszystko było czytelne a teraz można szału dostać.
Chyba się udało. Mam opcję licytacji poniżej kwota na kup teraz jest wyższa niż licytacja. Zobaczę ofertę po akceptacji. Dziękuję za pomoc. Pozdrawiam