anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Status reklamacji się wyzerował?

pwhydromet
#9 Pomysłodawca

nr: 418715/2025 numer reklamacji, wymiana towaru razem z zaplanowanym odesłaniem już była, reklamacja uznana i teraz tylko czekać aż kupujący coś z dyskusją ruszy tylko teraz tak nagle dostaliśmy nowego maila o przekroczonym terminie dzisiaj (przed chwilą) i jak wchodzę w dyskusję to mogę jeszcze raz zaplanować odesłanie i reklamacja nie jest uznana/nie uznana tak jakby się wszystko wyzerowało do zera

"

8 września 2025 15:12
*nick kupującego*, sprzedający poprosił o odesłanie towaru, żeby rozpatrzyć reklamację. W wygodnej chwili proszę o podrzucenie paczki do wskazanego paczkomatu.

"

18 września 2025 09:08

Reklamacja uznana Proponowane rozwiązanie: Wymiana na nowy towar

..."

@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_ 

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4

nat_not
Moderatorka Allegro Gadane

@pwhydromet Podaj mi, proszę, numer dyskusji lub numer zamówienia.

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

pwhydromet
#9 Pomysłodawca

@nat_not Dobra sprawa się w 75% rozwiązała - jak wchodzę z sales center do dyskusji to pokazuje jak powinno, jak klikam "Przejdź do reklamacji" z linka w mailu  to pokazuje jak w/w 7b053260-88bd-11f0-a9e0-df00ce8e4e25 zamówienie oraz dodatkowo zauważyłem, że numer normalnej to 

"Numer reklamacji
418716/2025" a tej mailowej 418715, coś wam nie działa, jak filtruje w dyskusjach i reklamacjach po zamówieniu to pokazuje tylko ..16, tak jakby przekierowanie z maila widziało źle reklamację
oznacz moderatorów

pwhydromet
#9 Pomysłodawca

134.jpgTo ta dziwna reklamacja powielona

oznacz moderatorów

nat_not

@pwhydromet Czy reklamację o numerze 418716/2025 też widzisz w zakładce? Możesz mi przesłać zrzut?

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów