Jak ogarnąć temat terminu wysyłki przy większym personalizowanym zamówieniu? Mam ustawione dwa dni na czas dostawy i jeżeli ktoś kupi przykładowo 5sztuk to zdążę to zrobić i wysłać. Problem pojawia się wtedy, gdy ktoś kupi ponad 20 sztuk-nie ma szans, że zdążę i allegro zabiera punkty za opóźnioną wysyłkę, bez względu na to, czy kupujący to akceptuje. Czy można jakoś ustawić, że czas wysyłki jest zależny od ilości kupowanych przedmiotów? Np. przy zakupie do 5sztuk termin dostawy 2 dni, przy zakupie 6-15 sztuk czas dostawy to 3 dni, itd. Sprzedaję personalizowane róże, które muszę zaprojektować od podstaw według życzenia kupującego, laser musi mieć też czas na wycięcie... Nie jestem w stanie przewidzieć ile sztuk zamówi kupujący, więc tym bardziej nie mogę przewidzieć czasu wysyłki. Nie chcę też podawać terminu odległego, ponieważ jak ktoś będzie chciał jedną sztukę to nie zamówi widząc, że termin wysyłki jest odległy. Jakieś pomysły na rozwiązanie tematu?
@gdvorek@Syrena_zT@matt_rose@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
@yourdreammoments przykro mi, ale nie, nie ma takich ustawień. Skonsultuję z zespołem, czy możemy zaproponować Ci jakieś rozwiązanie dla tej sytuacji i wrócę tutaj z informacjami.
Będę bardzo wdzięczna