Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam.
Dlaczego dostałam 20 punktów ujemnych za późną odpowiedz na wiadomość lub dyskusję, jak nie widzę żadnych wiadomości ani też otwartej dyskusji?
pozdrawiam
olislo_sklep
A nie za brak dyskusji czasem.
Za średni czas odpowiedzi. Miałam dyskusję miesiąc temu. Jest rozwiązana. Czy te punkty z dziś mogą dotyczyć starej dyskusji?
@olsilo_sklep nie można dostać czegoś co jest ujemne😋, mogli Ci odjąć punkty, ale tak naprawdę nic nie dostałeś, ani nic nie zostało Ci odjęte, to jest po prostu porównanie do poprzedniego okresu, wcześniej dostałeś 20 punktów, a teraz masz ich mniej o 20, ale Oni tak to wyświetlają, że prawie nikt nie wie o co chodzi😁
Czyli dopóki nie będę miała kolejnej dyskusji będę miała codziennie o 20 pkt mniej za szybką odpowiedź bo jej w ogóle nie ma?
Dziwi mnie to, bo wczoraj i przedwczoraj nie miałam mniej punktów w stosunku do okresu poprzedniego.
@olsilo_sklep allegro cię ukarało za brak dyskusji i odpowiedzi na pytania tzn dostaleś ujemne punkty bo ich nie masz wymuszają robienie pseudo ruchu na koncie
@olsilo_sklep nikt Ci tych punktów nie zabrał, to tak samo jak byś policzyła ile zarobiłaś w zeszłym miesiącu, a ile w obecnym i w tym wyszło Ci, że zarobiłaś 20zł mniej, czyli jesteś 20zł na minusie, ale to nie oznacza, że codziennie będziesz miała 20zł mniej, już rozumiesz🤔
Wg nich, masz dyskusję to źle bo klient niezadowolony, nie masz to jest podejrzane i zabierają pkt, jak tu im dogodzić, zawsze cię udupią.
@olsilo_sklep może pobierz raport
Na raporcie mam dzisiaj o 20 pkt mniej niż wczoraj za średni czas odpowiedzi. Ciężko wytłumaczyć sobie, że nie odjęli punktów skoro wczoraj miałam 100 pkt, a dziś mam o 20pkt mniej, za coś co od miesiąca się nie zmieniło. Rozumiem, że to jest porównanie do poprzedniego okresu, ale to wygląda tak, jakbym za chwile miała stracić wszystkie 100 pkt, bo nie rozwiązuje w tym momencie, żadnych dyskusji, a wydawało mi się, że to dobrze. Czyli mogę być SUPER + tylko wtedy jak będę rozwiązywać dyskusje? Logiczniej byłoby mieć max pkt za brak dyskusji, a mieć mniej jakbym nie odpowiadała na nie 🙄
Na dodatek odbija się to na sprzedaży
@olsilo_sklep A wiesz że nawet jak ktoś u ciebie coś kupi za zwykłą złotówkę ty mu fizycznie to wyślesz ,on jednak zgłosi zwrot a ty szybko z marszu mu te złotówkę oddasz to możesz wzbogacić się o 50 punktów. Allegro wprowadziło zasady które wprowadzają sporo zamętu ale można to też wykorzystać.
@kolekcjoner608 jest wiele sposobów na "zdobycie dodatkowych punktów", ale jak w następnym miesiącu nie będziesz miał zwrotów, to będzie krzyk, że: "ZABRALI MI 50 PUNKÓW !!!" 😁
No właśnie. Za zwroty mam max ilość punktów, więc muszę liczyć na kolejne zwroty, aby ich mi "nie zabrali"
@olsilo_sklep powtórzę jeszcze raz" nikt Ci tych punktów nie zabrał, to tak samo jak byś policzyła ile zarobiłaś w zeszłym miesiącu, a ile w obecnym i w tym wyszło Ci, że zarobiłaś 20zł mniej, czyli jesteś 20zł na minusie, ale to nie oznacza, że codziennie będziesz miała 20zł mniej", bilans twoich odpowiedzi jest gorszy niż w poprzednim okresie
Rozumiem, że dzisiaj otrzymałam o 20pkt mniej niż wczoraj (tj. zarobiłam mniej o 20zł wg Pana przykładu 🙂 ), ale nie rozumiem dlaczego w tej kategorii. Tym bardziej, że przedwczoraj mój bilans nie zmienił się do poprzedniego dnia, a również nikomu na nic nie odpowiadałam.
@olsilo_sklep To jest zestawienie miesięczne, NIE Z WCZORAJ , dzisiaj tylko zrobili podsumowanie, tak jak byś sobie zrobiła bilans miesięczny, więc nie obchodzi Cie ile było wczoraj na minusie, tylko, o ile mniej zarobiłaś w stosunku do poprzedniego miesiąca ( i nie chodzi tu o październik,/ listopad, tylko ostatnie 30 dni )
Mam włączone porównanie do dnia poprzedniego.
@olsilo_sklep to wyłącz i zobacz ile masz na plusie😁