anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Ukryte zakupy- no kto by pomyślał że nie znajdę

pulkownik66
#19 Nestor#

@mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_  Żona specjalnie ukryła moje zakupy i nie mogę ich znaleźć. Proszę o pomoc

oznacz moderatorów
15 ODPOWIEDZI 15

Client:98572120
#13 Ambasador#

Oczywiście nie mogłeś się dopisać w tym temacie: https://spolecznosc.allegro.pl/t5/dyskusje-kupuj%C4%85cych/jak-mog%C4%99-przywr%C3%B3ci%C4%87-zakupy... , prawda?

Dawaj, lew. Napisz cokolwiek. Zaraz będziesz miał kolejne rozwiązanko na koncie.

pulkownik66
#19 Nestor#

@Client:98572120  Odpowiem ci, jak zazwyczaj odpowiada Tekla na tym forum. Nie będziesz mi dyktował co i gdzie mam pisać🤣

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

No dawaj "betonowa żaba", zakładaj swoje wątki z Teklą podajecie sobie wpunkty i masz następne rozwiązanie.😛 Tekla, królowa.....raczej ta pajęczyca nie była królowa.🤔

oznacz moderatorów

#13 Ambasador#

@LEW433 wybełkotał: "Tekla, królowa.....raczej ta pajęczyca nie była królowa.🤔 Królowa 😄 tańcz .....tańcz 😄 😄"

Pogorszyło się?

xyz96
#21 Demiurg#

Najwyraźniej, chyba że znowu pił 🙂

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Betonowa żaba.Dobijam do twojego  poziomu.🤣🤣🤣 Ty już nie masz szans na pogorszenie, jesteś na  dnie.

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@pulkownik66 Na koncie, z którego piszesz, nie widzę ukrytych zakupów z ostatnich miesięcy. Napisz o którą transakcję chodzi.

Natalia
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

Agent051
#16 Inspirator#

@nat_not Czy wy już naprawdę nie widzicie, że te ukryte zakupy są pośmiewiskiem na całe forum.  @pulkownik66 robi sobie z was podśmiechujki, a wy szukacie jego zakupów jak automaty. W dodatku usuwacie wpisy, które wyśmiewają to zajęcie i udajecie jaka to ważna robota. Nie pozostaje nic, jak współczuć wam tak ambitnej pracy.

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@Agent051 Niezależnie od Twojej oceny, każdy może szukać na Allegro Gadane pomocy w zakresie, jaki sam wybiera. Jeśli kupujacy zgłaszają nam potrzebę odzyskania ukrytych zakupów, pomagamy im. Nie musisz się udzielać w tego typu wątkach, ani nawet ich czytać. Nie łamią one naszych zasad, więc nie będziemy ograniczać możliwości ich publikowania.

Natalia
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

cookie000
#15 Entuzjasta#

@nat_not 

A ja nawiążę do wątku w tej sprawie założonego przez @mwmonety  : czy sprawa była zgłoszona gdzieś wyżej (zapewne tak) i czy można liczyć na zmianę tej formy "ukrywania" ? Bo teza, iż wchodzący na forum czytają wpisy na podobne tematy jest solidnie naruszona gdy widzę, że na stronie głównej (bez rozwijania) takich wątków jest czasami  z pięć.

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@cookie000 Zawsze przekazujemy do odpowiednich osób sugestie proponowanych przez Was zmian. Niewykluczone, że w przyszłości ta opcja zostanie zmodyfikowana. Niestety obecnie nie mogę potwierdzić, że tak się stanie w najbliższym czasie.

Natalia
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

cookie000
#15 Entuzjasta#

@nat_not 

No dobrze -  to formalna odpowiedź. A jakie było by Twoje zdanie jako zwykłego użytkownika ? Okay, pewno nie możesz go tutaj wyrazić ;] A może jednak ?

oznacz moderatorów

#13 Ambasador#

@pulkownik66 Coś przeoczyłeś. @nat_not  o coś cię poprosiła.

pulkownik66
#19 Nestor#

@Client:98572120  Nic nie przeoczyłem. To nie jest moja klientka żebym musiał natychmiast odpowiadać. 

oznacz moderatorów

mwmonety
#21 Demiurg#

@pulkownik66 Masz racje skoro my musimy czekać po kilka dni na odpowiedź (o ile w ogóle ją dostaniemy jak ja na ten temat w swoim wątku) ,to i oni mogą sobie poczekać .

oznacz moderatorów