Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jak najlepiej zadeklarować urlop na allegro? Przerwa w sprzedaży raczej odpada, zniknięcie ofert na 20 dni to mocny strzał w pozycje ofert. Najsensowniejszą opcją wydaję mi się ustawienie przedsprzedaży na dzień powrotu z urlopu. Co o tym sądzicie?
@CentrumHandlu12 Formalnych urlopów na Allegro od dawna nie ma. Moim zdaniem jednak lepiej zrobić przerwę w sprzedaży, bo jak oferty będą wisieć, to dużo osób nie doczyta warunków, i będą mieć pretensje, że nie wysłane.
PS. @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_ - kiedy dodacie ten prosty skrypt, umożliwiający umieszczenie daty zakończenia przerwy w sprzedaży? Niedługo minie druga rocznica, odkąd na to czekamy.
Właśnie tego się obawiam, że klienci nie doczytają warunków dostawy. Myślałem o jakimś dodatkowym autoresponderze po zakupie, który wyśle dodatkową wiadomość z informacją o wydłużonym czasie wysyłki. O ile to w ogóle zgodne z regulaminem.
Czytając forum zorientowałem się, że ciężko o urlop. Mimo wszystko fajnie byłoby znaleźć jakiś złoty środek, który pozwoli nie usuwać ofert z listingu na 20 dni. Może wspólnymi siłami w tym wątku coś wymyślimy.
Cześć, @SpeedyGonzalezz. Dopytuję o tę kwestię. Wrócę z odpowiedzią, gdy tylko ją otrzymam.
Nie ma już czegoś takiego jak urlop niestety na allegro, nadal aktywnie musisz odpowiadać i uczestniczyć w dyskusach
Mówiąc urlop mam na myśli po prostu przerwę w wysyłaniu paczek. Odpisanie na dyskusje czy wiadomość, nie jest aż takie czasochłonne, przynajmniej w moim wypadku.
Gratuluje, gdzie sie udajesz na ten urlop?
@LEW433 A co chcesz się załapać?