Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć. Codziennie znikają mi punkty z jakości sprzedaży. Wszystkie wysyłki mam wysyłane zgodnie z deklaracją. Nie rozumiem za co są odbierane punkty. Proszę o wyjaśnienie.
Pozdrawiam, Chemix Clean
@XxMarlenka17xX Poczekaj do 6.10.2025 wszystko się wyrówna😉
@KOGIEL_T A 6.10.2025 to jakaś magiczna data???
6 października wprowadzimy zmiany w panelu Jakość mojej sprzedaży
Tego dnia zmniejszymy liczbę miar i poziomów jakości sprzedaży. Zmienimy też punktację w części miar.
ok. dzięki.
Cześć @XxMarlenka17xX, nie widzę na Twoim koncie sprzedaży. Podaj proszę informacje, o które konto chodzi 🙂
Przepraszam, zalogowana byłam na innym koncie. Chodzi o konto, z którego piszę. Proszę o wyjaśnienie znikających punktów. Wiem, że z regulamiem jestem na bakier w tym miesiącu, ale to aż tak?
Cześć, @ChemixClean. Spadek (w porównaniu do poprzedniego miesiąca) wynikał z naruszeń regulaminu oraz obniżenia liczby zamówień z szybką wysyłką.
W tym artykule znajdziesz wskazówki w jaki sposób możesz poprawić wskaźnik szybkiej wysyłki.
No właśnie w tym sęk, że codziennie każda paczka jest wysyłana na czas. W każdej mojej ofercie zaznaczone jest dostawa 1 dzień - wysyłam szybciej.
@ChemixClean "...wynikał z naruszeń regulaminu oraz obniżenia liczby zamówień z szybką wysyłką."