anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Weryfikacja Allegro Finanse PayU

MAMY ROZWIĄZANIE!
Client:44187863
#7 Wielbiciel#

Tak więc weryfikacje Allegro finanse robiłem w niedzielę i wpłaciłem im pieniądze przez PayU. Weryfikacje robiłem żeby wypłacić kasę z konta bo sprzedałem coś na Allegro Lokalnie. Nie rozumiem dlaczego nadal jest w trakcie weryfikowania wszystko skoro patrzyłem że w moim banku wpłata przeszła.

oznacz moderatorów
238 ODPOWIEDZI 238
_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@Domi111121 Weryfikacja PayU trwa do 3 dni roboczych, natomiast Przelewów24 do 5 dni roboczych. 

Ola
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
Domi111121
#2 Obserwator#

To akurat wyczytałam 🙂 do 3dni roboczych.. czyli może trwać 1 dzień a może i 3.. Środki z konta zostały pobrane, te statusy są mega nieczytelne.. piszę że w trakcie weryfikacji itp mogłoby to być bardziej szczególowo napisane.. mniej byłoby zadawanych pytań 😄

oznacz moderatorów
Pupa_Pp
#7 Wielbiciel#

Witam. Moja weryfikacja zmiany konta w PayU trwa już 5 dni roboczych. Dzisiaj wszedłem na konto i nadal pojawia się  komunikat w trakcie weryfikacji. Z tego co piszecie weryfikacja trwa do 3 dni. Dlaczego u mnie jest inaczej ?? 

oznacz moderatorów
MotoMoc
#7 Wielbiciel#

Witam, robiłem przelew PayU w celu aktywacji wypłat 7 dni temu i dalej zero informacji...

oznacz moderatorów
cloudcloud
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@MotoMoc pisałeś do nas w tej sprawie przez formularz? Nie widzę w systemie Twojej wiadomości.

Klaudia
   Były Moderator
oznacz moderatorów
_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@qubiak-tsl Wypłaty są już aktywne na Twoim koncie. 

@JUMPER-sklep Z uwagi na to, że Twoje konto jest założone na spółkę cywilną, aby aktywować wypłatę środków, będą wymagane dodatkowe dokumenty. 

Ola
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
qubiak-tsl
#7 Wielbiciel#

Dziękuję bardzo 😘
A możesz sprawdzić jeszcze drugie konto qubiak-platinet? 🙂

oznacz moderatorów
_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@qubiak-tsl Dołącz proszę wymagane dokumenty w zakładce Ustawienia wypłat.

Ola
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
qubiak-tsl
#7 Wielbiciel#

Cześć. Mogłabyś sprawdzić konto qubiak-unimet, dlaczego nie mam jeszcze aktywowanych wypłat? Dziękuje i pozdrawiam 🙂

oznacz moderatorów
Client:48642979
#7 Wielbiciel#

Ja również mam pytanie, na allegro miałam inny adres zameldowania niż na koncie z którego robiłam przelew weryfikacyjny do wypłat. Zmienilam ten adres na allegro ale już po dokonaniu przelewu, czy to będzie jakiś problem przy weryfikacji? Na allegro lokalnie wchodząc w status nadal widnieje stary adres. Proszę o odpowiedź 

oznacz moderatorów
_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@Client:48642979 Jeśli sama weryfikacja wypłat przez PayU będzie trwać dłużej niż 3 dni, daj tutaj proszę znać, będziemy działać w tej sprawie. Inny adres nie powinien mieć u Ciebie wpływu na poprawną weryfikację. 

Ola
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
Kredensqw
#8 Zapaleniec#

witam można sprawdzić moje payu zrobiłem przelew ogólnie miałem ten sam problem co twórca tego tematu wiec zmieniłem konto bankowe i teraz se poczekam bo nie mogłem wypłacić środków jak wszystko miałem aktywowane **piiip**ibi allegro

oznacz moderatorów
Kredensqw
#8 Zapaleniec#

Witam specjalnie przez to zmieniałem numer konta bankowego 

nie wiem czy to pomoze lecz prosze o aktywacje moich wyplat

oznacz moderatorów
xyz96
#21 Demiurg#

Po zmianie numeru konta wypłaty są blokowane na 1 dzień.

oznacz moderatorów
Kredensqw
#8 Zapaleniec#

to wiem tylko jak by chciałem uzyskać odpowiedz na pytanie czemu nawet jak miałem aktywowane wszystko nie mogłem wypłacić środków to jest jakiś rodzaj błądu? 

oznacz moderatorów
xyz96
#21 Demiurg#

Pewnie sprzedałeś ostatnio coś droższego i Allegro zablokowało Ci wypłaty. Czekają, czy wyślesz towar i czy kupujący nie zgłoszą problemów.

oznacz moderatorów
Kredensqw
#8 Zapaleniec#

no właśnie w tym problem ostatnio co wysyłałem to było karta graficzna za 100zl wtedy tez miałem problem z wyplata lecz zmieniłem konto bankowe na te same i wypłaciło sie automatycznie 

oznacz moderatorów
_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@Kredensqw Wyjaśniam już status Twojej weryfikacji. Jak tylko będę miała więcej informacji, wrócę do Ciebie z odpowiedzią w tym temacie. 

Ola
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
Kredensqw
#8 Zapaleniec#

dziekuje bardzo 

oznacz moderatorów
_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@Kredensqw Otrzymałam już potwierdzenie, że niestety dane na Twoim koncie nie są zgodne, dlatego skontaktuj się proszę z nami w tej sprawie bezpośrednio przez ten formularz. Nasi pracownicy pomogą Ci rozwiązać ten problem. 

Ola
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów