Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Tak więc weryfikacje Allegro finanse robiłem w niedzielę i wpłaciłem im pieniądze przez PayU. Weryfikacje robiłem żeby wypłacić kasę z konta bo sprzedałem coś na Allegro Lokalnie. Nie rozumiem dlaczego nadal jest w trakcie weryfikowania wszystko skoro patrzyłem że w moim banku wpłata przeszła.
Witam czekam także już ok tygodnia na weryfikację PayU, możecie to zweryfikować?
@AutotechPraga, zweryfikowałam Twoją sprawę - usługa jest już aktywna, a wypłata będzie zlecona automatycznie w następny dzień roboczy.
U mnie na szczęście wszystko śmiga.
pozdrawiam
Pieniądze wysłane wczoraj, dziś wróciły na konto, a widnieje dalej napis, że czekamy na wpłatę
@DyhWdech Weryfikacja wypłat w PayU trwa do 3 dni roboczych, więc proszę Cię jeszcze o cierpliwość.
Dzień dobry
Może mi też pomożecie? Bo już nie wiem co robić. Sprzedałam 3 produkty - wszystkie trafiły do kupujących - zero zastrzeżeń. Bodajże 22.03 konto zostało zablokowane. Od tego czasu duża suma pieniędzy nie jest dla mnie dostępna- nie wiem co robić 😞 Teoretycznie zweryfikowałam PayU (świeci się na zielono) ale przelewy24 już nie (brak info, brak odpowiedzi na formularz). W formularzu do was przesłałam zdjęcie prawa jazdy oraz paszportu - nadal brak reakcji. Nie widzę gdzie popełniam błąd - kontakt przez formularz jest straszny. Konto z którego weryfikuje jestem współwłaścicielką - wszystko się zgadza - dane na dokumentach też. Z komputera z którego korzystam - korzystają też inni domownicy - ale to chyba normalne? mają swoje konta. Już chce mi się płakać - na prawdę potrzebuję moich pieniędzy i nie wiem co robić...
@olaxanderka odpisałam na Twoją wiadomość w tej sprawie w tym wątku. Proszę odpisz na nasze wiadomości mailowe, a pomożemy Ci rozwiązać problem.
Witam. Wypłaty dalej niezweryfikowane. Mogę prosić o informację co sie dzieje?
@DyhWdech dane właściciela konta Allegro i dane właściciela konta w banku nie zgadzały się, dlatego weryfikacja była niemożliwa. Jeżeli jesteś współwłaścicielką konta bankowego małżonka to weryfikacja będzie możliwa, jeżeli dopiszesz go jako małżonka w zakładce Dane konta.
Ja również czekam już od tygodnia na weryfikacje. Mogę również prosić o sprawdzenie?
@Client:41712817 Dane konta Allegro nie są dokładnie takie same jak dane właściciela rachunku, z którego wykonany został przelew. Aby wyjaśnić tę sytuację, napisz proszę do nas bezpośrednio przez ten formularz.
Można prosić o aktualizację odnośnie weryfikacji allegro finanse? Wczoraj zmieniłam nr konta i zrobiłam przelew. Zależy mi na szybkiej wypłacie środków
@rogalskaania Widzę, że ostatnie zmiany zostały wprowadzone dzisiaj. Proszę Cię o cierpliwość. Wkrótce otrzymasz informacje w tej sprawie.
@nat_not@la_nika Dzień dobry. Ja równiez mam pytanie odnośnie weryfikacji która na moje jest niezbyt intuicyjna i wymaga pewnych poprawek. Mam ten sam problem co wszyscy wczesniej tu zgromadzeni i chciałbym poprosić o sprawdzenie mojego procesu weryfikacji oraz o ewnentualna porade czy cos zmienic czy po prostu poczekac? Pozdrawiam i z góry dziekuje za odpowiedz.
@Rakooo możesz zgłosić swoje pomysły na poprawę procesu weryfikacji tutaj. Przeanalizujemy je, niektóre kroki podczas niej są wymagane przez operatora płatności, ale jeżeli będzie to coś dotyczącego artykułów w pomocy czy wyjaśnienia samego procesu to weźmiemy to pod uwagę.
Jeżeli chodzi o Twoje konto to widzę, że wypłaty z salda operatora PayU przeszły pomyślnie i wczoraj zleciłeś wypłatę na Twoje konto. Współpracujemy z dwoma operatorami płatności, jeżeli chcesz również mieć możliwość wypłat śrdoków z salda operatora Przelewy24, aktywuj wypłaty w części poświęconej temu operatorowi w zakładce Ustawienia wypłat. Weryfikacja może zając do 5 dni roboczych.
Witam, jak długo potrwa jeszcze weryfikacja PayU na moim koncie? Pieniądze są mi niezbędne do nadania przesyłki kupującemu. Jak długo jeszcze bede czekał?
Jak dane są prawidłowe to do 3 dni roboczych. Kiedy robiłeś weryfikację?
@Client:61685994 już zostały zweryfikowane i pierwsza wypłata na Twoje konto została zainicjowana parę minut temu 🙂
Cześć,
Mogę prosić o sprawdzenie mojej werydikacji? I payU i przelewy 24. Dzieki serdeczne 🙂
@pamidorka cześć 🙂 Czy dokończyłaś proces przelewu weryfikacyjnego? Bo wygląda to tak jakbyś wypełniła wniosek, przeszła do strony banku, ale nie zrobiła przelewu, tylko cofnąła się do Allegro i znów zmieniła swoje dane tworząc tym samym nowy wniosek.