Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, dwa razy dokonywałam już przelewu na 1,01zl aby zweryfikować konto payu. Dwa razy otrzymałam zwrot oraz odpowiedz ze przelew przychodzi z innego konta niż jest podane na Allegro. Pisałam już z czterema osobami na czacie z pomocy z Allegro wysyłając potwierdzenie przelewu na który widać ze numer mojego rachunku bankowego jest taki sam jak numer podany w Allegro. Czy ktoś wie co może być tego przyczyna?
@Client:33695194 chodzi o dane właściciela konta bankowego i allegro, muszą być na te same imię i nazwisko bez literówek 🙂
Wszystkie dane są takie same, imię nazwisko itd i w Allegro i w banku. Nie ma żadnych literówek. Allegro podaje przyczynę ze przelew weryfikacyjny przychodzi z innego konta podając zupełnie inny numer konta.
@Client:33695194 Musisz podać numer konta bankowego należący do właściciela konta Allegro.
Taki tez jest podany
Odpowiadam - przyczyną tego jest bur... dom uciech cielesnych, panujący w Allegro, oraz średnia znajomość tematu tzw. "konsultantów" serwisu. Niestety, nie znam rozwiązania Twojego problemu.
@Client:33695194 Pamiętaj, że jeśli w danych rachunku masz np. podane dwa imiona, a w Allegro jedno, system odrzuci rachunek, bo dane nie będą się zgadzać. Tak samo zadziała, jeżeli na koncie Allegro podasz inną niż oficjalna formę imienia np. zdrobnienie.
Te same zasady dotyczą adresu. Sprawdź czy nazwa ulicy ma tę samą formę w obu miejscach.