Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam,
Mam problem z weryfikacją konta bankowego z przelew24 i moje pytanie jest takie czy allegro współpracuje tylko z nimi? @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @ HolaOla_
Da się współpracować z payu albo blue media?
@boutique-royal Współpracujemy z dwoma operatorami - PayU i Przelewy24. Weryfikację danych do wypłat należy przeprowadzić dla każdego z operatorów osobno.
chce zweryfikować się przez payu jak to zrobić? Gdzie to się robi?
@boutique-royal Weryfikację danych do wypłat przeprowadzasz w tej zakładce. Wpłatę weryfikacyjną musisz wykonać osobno do Przelewów24 i osobno do PayU.
Nie bardzo wiem co dalej, przepraszam. Chce korzystać z payu.
mam środki zawieszone na przelew24 nie moge ich przelać bo przelew24 chce za każdy taki przelew odemnie 40 zł za przelew na konto mojego banku a to jest cała moja marża z payu nie mam tego problemu i oco chodzi z tym co screena dalem u góry? @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @ HolaOla_
Gdzie są dane do weryfikacji przez payu a nie przez spółkę paypro ktoróra jest częścią przelew24?
@boutique-royal tak, jak wskazała Natalia, dla Przelewy24 musisz wykonać osobną weryfikację. Masz również wskazane wszystkie informacje na zrzucie, który dodałeś "Twoje konto do wypłat nie zostało potwierdzone" i "dane właściciela rachunku bankowego muszą być dokładnie takie same jak dane Twojej firmy na Allegro."
co to znaczy osobną weryfikacje tego nie rozumiem? chce żeby moje konto działało na payu, przelew24 mnie nie interesuje bo oni nie akceptują mojego konta bankowego a payu tak.
chce się zweryfikować przez payu.
NUMER KONTA BENEFICJENTA
NAZWA BENEFICJENTA
ADRES BENEFICJENTA
NAZWA BANKU
ADRES BANKU
OPIS
KWOTA
Dzwoniłem do Payu i są zdziwieni czemu nie mam wyboru pomiedzy nimi a przelewy24 w procesie weryfikacji to troche wyglada jak by bylo wymuszanie wyboru.
Ponawiam pytanie jak mam zweryfikować wypłaty payu bo nigdzie nie widze takiej opcji?
@boutique-royal wyjaśniam Twoje zgłoszenie. Wrócę do Ciebie z odpowiedzią. 🙂
i co z tym payu da się nimi zweryfikować a nie przelewy24?
@boutique-royal Twój wniosek jest dostępny do edycji tutaj. Potrzebny jest przelew z rachunku z danymi firmy (teraz mamy przelew z danymi Revoluta) nie może to byś polski format, musisz wprowadzić rachunek z konta Revolut w zagranicznym formacie.
Dlaczego musi być w zagranicznym formacie ? przelew24 za takie transakcje zabiera 40 zł a Ja tego nie chce. Weryfikowałem się już tym kontem które wam podałem na innym portalu i payu przyjeło ten numer konta bo ma PL iban więc ja nie chce współpracować z przelew24 bo mają opłaty z kosmosu.
Posiadam polski PL IBAN w revolut więc chce się nim weyfikować, nie LT IBAN bo payu go odrzuci a przelew24 za przelewy będzie zabierał od każdego przelewu 40 zł.