Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Od wczoraj czekam na weryfikację konta, by móc sprzedawać produkty na allegro. Kiedy moje konto zostanie zweryfikowane i będę mogła zacząć sprzedaż?
@Client:113283694 jeśli wszystkie dane są poprawne to weryfikacja w przypadku operatora PayU może zając do 3 dni roboczych. Jeśli chcesz mieć pewność, że wszystko jest ok, to poproszę o przesłanie potwierdzenia płatności na spolecznosc@allegro.pl.
Właśnie zostały mi zwrócone środki (1,01 zł). Czy to oznacza, że już mogę wystawiać produkty na sprzedaż? Nie dostałam żadnego maila, a na allegro nadal nie mam chyba aktywnej sprzedaży
Czy muszę coś jeszcze zrobić, by aktywować konto, czy allegro samo to zrobi? Bo nadal brak informacji, a środki zostały zwrócone... W związku z tym nie wiem, bo myślę, że powinna sprzedaż już być aktywna...
@Client:113283694 Twoje konto nie jest aktywne. Czy wykonałaś przelew weryfikacyjny z rachunku, którego dane są zgodne z danymi Twojego konta Allegro?
Tak, wykonałam przelew z rachunku, gdzie dane są takie same. Na mail (spolecznosc@allegro.pl)
wysłałam potwierdzenie przelewu.
@Client:113283694 Wyjaśniamy tę sprawę.
Dziękuję. Jak sprawa się wyjaśni, to proszę o informację.
Czy sprawa została wyjaśniona? Kiedy mogę spodziewać się aktywacji konta?
@Client:113283694 Poinformujemy Cię, jak tylko otrzymamy odpowiedź w Twojej sprawie.
@Client:113283694 Z informacji, które otrzymaliśmy, wynika że na Gadane nie będziemy mogli Ci pomóc. Musisz, będąc zalogowaną na swoim koncie, napisać do nas przez ten formularz. Wówczas odpowiedni zespół zajmie się Twoim przypadkiem.