anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Weryfikacja konta

Client:113604111
#7 Wielbiciel#

A więc zapłaciłem 1,01 zł na weryfikacje złego konta (było na nim złe imię i nazwisko) i chciałem spytać czy po upływie jakiegoś czasu moje środki zostaną mi zwrócone a konto poprostu niezweryfikowane czy jakoś inaczej. Próbowałem też zmienić Imię i nazwisko kilkukrotnie ale bez skutku.

oznacz moderatorów
10 ODPOWIEDZI 10

serwis-texas
#21 Demiurg#

@Client:113604111 

Tzn 1.01 zł oddadzą 🙂

oznacz moderatorów

kolekcjoner608
#21 Demiurg#

Te środki są zwracane po weryfikacji. Jak masz problem ze zmianą nazwiska to może lepiej założyć nowe konto na prawidłowe dane zgodne z danymi swojego banku.

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@Client:113604111 pytasz o zwrot przelewu weryfikacyjnego? Czy wypłatę środków zgromadzonych na Allegro Finanse? 

Monika
   Moderatorka

Jak dostawa na czas - to Allegro!
   Wybieraj spośród tysięcy produktów i zamawiaj z dostawą przed Świętami.
oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

Zwrot przelewu weryfikacyjnego.

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@Client:113604111 otrzymasz go z powrotem na konto z którego wyszedł przelew, jeśli podałeś niepoprawne dane to weryfikacja konta do wypłat nie będzie możliwa. 
Czy na koncie na którym podałeś fikcyjne nazwisko masz środki do wypłacenia? 

Monika
   Moderatorka

Jak dostawa na czas - to Allegro!
   Wybieraj spośród tysięcy produktów i zamawiaj z dostawą przed Świętami.
oznacz moderatorów

br.
#21 Demiurg#

@Client:113604111  Musiał byś  się zdecydować które nazwisko jest prawdziwe,  czy to wcześniej wpisane,  czy to na koncie bankowym.

Allegro ma obowiązek powiadomić Urząd Skarbowy o przychodach na koncie, jezeli podałeś fikcyjne nazwisko przypuszczalnie pieniędzy nigdy nie odzyskasz.  Jeżeli nazwisko jest prawidłowe tylko weryfikacja przeprowadzona z innego konta to możesz albo powtórzyć weryfikację albo poprosić o wypłatę pocztą , weryfikację wykona listonosz.

oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

Właśnie nazwisko na koncie jest fikcyjne

oznacz moderatorów

serwis-texas
#21 Demiurg#

@Client:113604111 

Kolega @br.  wspomniał o US. Ja dodam ze to jest też zabezpieczanie przed sprzedawcami (nie koniecznie prawymi).

oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg#

@Client:113604111 ciekawe jak przeszedłeś weryfikacje i sprzedałeś cokolwiek  @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_  czyli na dziś autor może olać płatności dla Was bo i tak go nie namierzycie 😄

________
Κώστας
oznacz moderatorów

br.
#21 Demiurg#

@kostas11  Namierzą adres po numerze IP  i zablokują sąsiadów.  Znana praktyka.

A przecież mogli by potrącić sobie prowizję że zgromadzonych środków. Wystarczy chcieć.

oznacz moderatorów