Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
A więc zapłaciłem 1,01 zł na weryfikacje złego konta (było na nim złe imię i nazwisko) i chciałem spytać czy po upływie jakiegoś czasu moje środki zostaną mi zwrócone a konto poprostu niezweryfikowane czy jakoś inaczej. Próbowałem też zmienić Imię i nazwisko kilkukrotnie ale bez skutku.
Tzn 1.01 zł oddadzą 🙂
Te środki są zwracane po weryfikacji. Jak masz problem ze zmianą nazwiska to może lepiej założyć nowe konto na prawidłowe dane zgodne z danymi swojego banku.
@Client:113604111 pytasz o zwrot przelewu weryfikacyjnego? Czy wypłatę środków zgromadzonych na Allegro Finanse?
Zwrot przelewu weryfikacyjnego.
@Client:113604111 otrzymasz go z powrotem na konto z którego wyszedł przelew, jeśli podałeś niepoprawne dane to weryfikacja konta do wypłat nie będzie możliwa.
Czy na koncie na którym podałeś fikcyjne nazwisko masz środki do wypłacenia?
@Client:113604111 Musiał byś się zdecydować które nazwisko jest prawdziwe, czy to wcześniej wpisane, czy to na koncie bankowym.
Allegro ma obowiązek powiadomić Urząd Skarbowy o przychodach na koncie, jezeli podałeś fikcyjne nazwisko przypuszczalnie pieniędzy nigdy nie odzyskasz. Jeżeli nazwisko jest prawidłowe tylko weryfikacja przeprowadzona z innego konta to możesz albo powtórzyć weryfikację albo poprosić o wypłatę pocztą , weryfikację wykona listonosz.
Właśnie nazwisko na koncie jest fikcyjne
Kolega @br. wspomniał o US. Ja dodam ze to jest też zabezpieczanie przed sprzedawcami (nie koniecznie prawymi).
@Client:113604111 ciekawe jak przeszedłeś weryfikacje i sprzedałeś cokolwiek @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_ czyli na dziś autor może olać płatności dla Was bo i tak go nie namierzycie 😄
@kostas11 Namierzą adres po numerze IP i zablokują sąsiadów. Znana praktyka.
A przecież mogli by potrącić sobie prowizję że zgromadzonych środków. Wystarczy chcieć.