Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam. Jestem właścicielem konta, próbowałam dokonać weryfikacji PayU za 1,01zł i coś nie poszlo i przelew nie wyszedł. Próbuję ponownie, ale nie nic nie działa. Na jakie konto mam przelać pieniądze, żebym została zweryfikowana??? @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@Client:45522060 czy masz na myśli, że przelew nie wyszedł z Twojego konta? Co dokładnie oraz gdzie nie działa?
Błąd wyskoczył przy płatności. Teraz klikam: możesz przejść do banku i nie przekierowuje mnie do banku. Może w jakiś inny sposób mogę zapłacić?
@Client:45522060 zgodnie z informacją na zrzucie, który tutaj wkleiłaś Twoje konto jest w trakcie weryfikacji w PayU, więc poczekaj proszę cierpliwie. Jeśli sytuacja się nie zmieni po 3 dniach roboczych, napisz proszę tutaj ponownie. Wówczas będziemy działać.
Dobrze, ale nie wiem czy czekanie coś da. Weszlam na konto i nie widzę przelewu (wyskoczył mi błąd przy tej operacji) na kwotę 1,01zł , który jest wymagany przy weryfikacji. Nie wiem czy bez tego przelewu mam szansę zostać zweryfikowana ???
@Client:45522060 Nie, ten przelew jest niezbędny do weryfikacji. Czy masz możliwość go ponowić?
No właśnie nie mogę i proszę o pomoc. Jak mam to zrobić???? Przycisk: możesz przejść do banku, nie działa (zrzut ekranu przesłałam wyżej)
@Client:45522060 napisz proszę co się dzieje, gdy klikasz "przejść do banku", na zrzucie wygląda, że przycisk jest aktywny.