Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Kilka dni temu zrobiłem przelew weryfikujący wypłaty allegro. Dziś dostałem na maila informację o aktywacji konta. Jak chcę wypłacić pieniądze nadal mam status "w trakcie weryfikacji" mimo, że konto zostało aktywowane gdzie mam potwierdzenie na maila. Co mam w takiej sytuacji zrobić? Szczerze mówiąc korzystam z allegro ostatni raz w życiu bo ten portal to syf jak i większość obsługi.
Dodatkowo chcę dodać, że z "obsługi allegro" nikt nie chce tego ręcznie ustawić i każda osoba z tego !@#$%^&*( allegro ma inną wersję odpowiedzi, każdy odpowiada co innego.
@Client:93432115 Jak zmiana konta, to blokują na 24 godz.Zapytaj na czacie:https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=1588cdd0-0680-4a7f-a68c-8e1864769ebb
Problem w tym, że jak jest blokada na 24h to jest o tym informacja jakaś i ogółem status jest "zweryfikowano" a ja nadal mam status "w trakcie weryfikacji"
@Client:93432115 Wszystkie dane są takie same konta Allegro i bankowego, zapytaj na czacie, link wyżej.
@Client:93432115 Może masz zweryfikowane tylko wypłaty z PayU, a pieniądze masz na Przelewy24 ? Jeśli tak, musisz robić następną weryfikację.
Pieniądze mam na PayU
@Client:93432115 Wczoraj zleciłeś wypłatę środków. Rozumiem wię, że problem został rozwiązany.