anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Weryfikacja PayU

Client:35033721
#7 Wielbiciel#

Dzień Dobry, zmieniłem numer konta do wypłaty środków w PayU bo okazało się że konto musi mieć te same dane co allegro i zmieniłem na poprawne konto z danymi tymi samymi co są na allegro lecz przed tą zmanią zrobiłem przelew weryfikacyjny z tego złego konta i po zmianie konta chciałem zrobić znowu przelew weryfikacyjny lecz nie mogę go zrobić ponieważ wyskakują mi ciągle jakieś dane PayU oraz pisze że jest w trakcie weryfikacji z tego złego przelewu @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@Client:35033721 Weryfikacja PayU trwa do 3 dni roboczy i wciąż trwa, ale jeśli już wiesz, że dotyczy złego konta, napisz proszę do nas przez ten formularz. Nasi pracownicy pomogą Ci rozwiązać ten problem. 

Ola
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

A pieniądze mi nie znikną wtedy z tego PayU?

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@Client:35033721 Nie, Twoje środki zgromadzone na saldzie w Allegro Finanse nie znikną, dopóki ich nie wypłacisz. 

Ola
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

A w ogóle to jak podałem właśnie te złe konto z złymi danymi i potem zmieniłem na te poprawne to będzie potem jakiś problem z wypłatą pieniędzy z tego konta oraz właśnie czy da radę zrobić żeby te poprawne konto dało zweryfikować? Ponieważ jak klikam "przejdź do banku" to mi wyskakują dane PayU i to są wtedy te dane do przelewu weryfikacyjnego PayU? I czy wtedy jak zrobiłem na początku przelew weryfikacyjny z tego złego konta i bym zrobił potem z tego dobrego konta przelew to czy by to zadziało i by tą weryfikację potwierdziło?

oznacz moderatorów

ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@Client:35033721 Jeśli zrobisz drugi przelew i dane na koncie bankowym i koncie Allegro będą się zgadzały, to konto zostanie zweryfikowane poprawnie i będziesz mógł wypłacić środki. 🙂 

oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

Dziękuje za pomoc, zweryfikować się udało wpłaty PayU

oznacz moderatorów