Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam,
Chciałem zrobić weryfikacje aby klienci mogli płacić poprzez przelewy24, lecz minął już ponad tydzień i nadal trwa weryfikacja, wszystko zrobiłem zgodnie, wysłałem przelew z konta na to samo imię i nazwisko, co więcej nawet kwotę 1,01 zwrócili a nic się nie dzieje.
W przypadku weryfikacji PayU to było raptem 1 dzień
Ktoś wie co z tym zrobić ?
Zadzwoń na infolinie do Przelewy24 (numer znajdziesz na ich stronie) i jak połączysz się z konsultantem to on aktywuje odrazu.
To zaraz tam zadzwonię 😂
Czy ktoś mógłby sprawdzić również moj status weryfikacji?
@Client:93462136, Twoje wypłaty są aktywne. 🙂
mozna i umnie sprobowac?
Dzień dobry,
Czy również mógłbym prosić o zweryfikowanie mojego wniosku? Bardzo zależy mi na przyśpieszeniu tego procesu. Pozdrawiam! @mr_oma
@Client:48276552, Twoje wypłaty z salda PayU są aktywne. Poprosiliśmy również Przelewy24 o przyspieszenie weryfikacji.
Możesz już wypłacać środki. 🙂
@mr_oma Bardzo dziękuję! 🙂
Witam
Moge prosic o sprawdzenie mojej weryfikacji w Przelewy24?
pozdrawiam
@auto_kowalczyk, z tego, co widzę, dziś o 12:15 wysłałeś dokumenty do weryfikacji i jest ona w toku. 🙂 Proszę Cię jeszcze o chwilę cierpliwości. Jak tylko weryfikacja zostanie zakończona, otrzymasz powiadomienie e-mail.
Witam
moze nie dzisiaj ale prosze o sprawdzenie. dzisija wyslalismy skan dowodu wspolwlasciciela firmy i oswiadczenie
@auto_kowalczyk wszystko powinno być teraz w porządku, bo widzę, że brakowało tylko przesłania dokumentów, ale rzeczywiście jest jeszcze za wcześnie, żeby to dzisiaj sprawdzić, będę o tym pamiętać.
@auto_kowalczyk przepraszam, że musieliście czekać, jednak otrzymałam informację, że przesłane przez Wam dokumenty nie są wystarczające, ponieważ potrzebujemy oświadczenie o wszystkich beneficjetach rzeczywistych. Przesłane przez Was oświadczenie zawiera dane jednego wspólnika, a w CRBR wpisano dwóch. Weryfikacja będzie możliwa po dosłaniu informacji na temat drugiego współwłaściciela.
Witam
z tego co widze oswiadczenie sa dwa wypełnione oddzielnie przez dwóch wpsolwlascicieli. czy potrzebne jest jedno osciwadczenie wypelnione przez dwoch wspolwlascicieli?
pozdrawiam
@auto_kowalczyk dopytałam i tak, na jednym oświadczeniu muszą być dane obu wspólników.
Witam czy mogą Państwo sprawdzić status mojej weryfikacji ?
Foto dowodu jak i przelew weryfikacyjny puściłem i zdążył wrócić.
Mam zablokowane kilka stówek, które w tym momencie bardzo by mi się przydały 😉
Kupujący zapłacił przez przelewy24 zamiast payU przez co mam blokade środków.
Prośba o pomoc.
Pozdrawiam
@kosmarket, weryfikacja przesłanych przez Ciebie dokumentów trwa. Dopytam, czy jest możliwe jej przyspieszenie. Gdy zostanie zakończona, dostaniesz wiadomość mailową. 🙂
@kosmarket, miło mi donieść, że Twoja weryfikacja została pozytywnie rozpatrzona. 🙂
Dziękuje 🙂
Witam
po wysłaniu dokumetnów dostalismy meila aby sie skontaktowac z allegro